Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV van Microsoft. Waar voorheen elk jaar een nieuwe versie werd uitgebracht, biedt Microsoft nu een oplossing waarmee klanten altijd een up-to-date ERP-systeem hebben, zonder dat de functionaliteiten eronder lijden.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. Middels het One Microsoft principe is het pakket eenvoudig te integreren met andere Microsoft oplossingen. Als Microsoft Gold Partner biedt Blisss ook specifieke oplossingen voor productiebedrijven en groothandels op basis van Dynamics 365 Business Central.

•   Ijzersterke basis van Dynamics NAV  •   Altijd up-to-date   •   Eenvoudig integreren met andere oplossingen

Neem contact op

De meest efficiënte alles-in-een oplossing voor het mkb

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van het best verkopende ERP-systeem van Microsoft, Dynamics NAV. In deze oplossing kunt u al uw bedrijfsprocessen onderbrengen en deze slimmer en efficiënter uitvoeren. Met Dynamics 365 Business Central regelt u uw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Of het nu uw order-, relatie- of voorraadbeheer is, het pakket stelt u in staat controle te behouden over al uw bedrijfsprocessen.

Download de brochure

 

Voorkom dubbele invoer

Met de software registreert u al uw gegevens op slechts één plek. Het is dus niet nodig meerdere malen gegevens in te voeren, waardoor de kans op fouten wordt beperkt.

Maak betere bedrijfsbeslissingen

Uitgebreide rapportagemogelijkheden stellen u in staat effectief en efficiënt te ondernemen. Krijg inzicht in uw processen en groei waar mogelijk.

Combineer met andere Microsoft applicaties

Door applicaties te combineren, profiteert u optimaal van uw Office-365 producten en andere applicaties van Microsoft zoals Outlook, Excel, Power BI, Power Apps en SharePoint.

 

ERVAAR DE VOORDELEN VAN HET MICROSOFT PLATFORM

Wist je al dat Microsoft Dynamics 365 naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Office 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je met beide platformen klanten waarde bieden op elk contactpunt, verkoopproductiviteit verhogen en jouw klanten een uitzonderlijke service bieden! Kortom, de combinatie biedt een basis voor een moderne, efficiënt werkende organisatie. Is uw organisatie hier klaar voor?

Lees meer over de koppelingen

Meer dan 20+ standaard rapportages

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met Power BI, Flow en PowerApps. Een eenvoudige integratie van bijvoorbeeld Power BI (de Business Intelligence Tool van Microsoft) maakt het mogelijk om extra inzicht te krijgen in data. Krijg bijvoorbeeld waardevolle inzichten in bijvoorbeeld klanten, leveranciers en artikelen, naar wens samen te stellen. Neem de regie en optimaliseer uw bedrijfsvoering.

Wat is Power BI precies?

Ons advies voor uw branche

Door jaren ervaring hebben wij veel kennis mogen op doen bij handels-, productie en projectenorganisaties. Deze kennis heeft er voor gezorgd dat wij een uitstekend advies kunnen geven aan uw organisatie, met een aanbod dat precies aansluit op uw wensen. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees dan graag verder op uw branchepagina.

Een overzicht van onze opdrachtgevers

Kom erachter wat voor uw organisatie een goed pakket is. Download onze brochure om een goede en gedegen keuze te maken.

Download hier