Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV van Microsoft. Waar voorheen elk jaar een nieuwe versie werd uitgebracht, biedt Microsoft nu een oplossing waarmee klanten altijd een up-to-date ERP-systeem hebben, zonder dat de functionaliteiten eronder lijden.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kunt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. Middels het One Microsoft principe is het pakket eenvoudig te integreren met andere Microsoft oplossingen.

•   Ijzersterke basis van Dynamics NAV  •   Altijd up-to-date   •   Eenvoudig integreren met andere oplossingen

Neem contact op

De nieuwe ERP oplossing van Microsoft voor het MKB.

Met de nieuwste oplossing van Microsoft, Dynamics 365 Business Central, kun u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. 

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van het best verkopende ERP-systeem van Microsoft, Dynamics NAV. In deze oplossing kunt u al uw bedrijfsprocessen onderbrengen en deze slimmer en efficiënter uitvoeren. Met Dynamics 365 Business Central regelt u uw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Of het nu uw order-, relatie- of voorraadbeheer is, het pakket stelt u in staat controle te behouden over al uw bedrijfsprocessen.

Voorkom dubbele invoer

Met de software registreert u al uw gegevens op slechts één plek. Het is dus niet nodig meerdere malen gegevens in te voeren, waardoor de kans op fouten wordt beperkt.

Maak betere bedrijfsbeslissingen

Uitgebreide rapportagemogelijkheden stellen u in staat effectief en efficiënt te ondernemen. Krijg inzicht in uw processen en groei waar mogelijk.

Combineer met andere Microsoft applicaties

Door applicaties te combineren, profiteert u optimaal van uw Office-365 producten en andere applicaties van Microsoft zoals Outlook, Excel, Power BI, Power Apps en SharePoint.

Software as a Service

Met Dynamics 365 Business Central Online heeft Microsoft het pakket ook als een SaaS oplossing gelanceerd. SaaS staat voor Software as a Service en betekent dat er niks geïnstalleerd of aangeschaft hoeft te worden. Deze oplossing draait in de cloud en je betaalt maandelijks voor het gebruik.

Blisss biedt verschillende pakketten aan voor de implementatie van de SaaS oplossing van Dynamics 365 Business Central. Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die slim willen automatiseren en maximaal gebruik willen maken van de cloud.

Lees hier meer over Business Central Online

Blisss is gespecialiseerd in de volgende branches

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Dynamics 365 Business Central

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.