Software voor kunststofverwerkende industrie

Al jarenlang weten klanten in de kunststofverwerkende industrie Blisss te vinden als het gaat om automatiseringsvraagstukken. Blisss is marktleider in ERP software in deze branche.

Ons pakket Naviplast is speciaal voor de branche ontwikkeld en helpt kunststofverwerkende bedrijven om optimale resultaten te behalen. Onze consultants kennen de branche als geen ander, waardoor je snel met ze kunt schakelen.

•   Marktleider in de branche    •   Efficiëntere productieplanning   •   Gebaseerd op Microsoft Dynamics

Neem contact op

Microsoft Dynamics 365 Business Central

ERP software voor de kunststofverwerkende industrie

Naviplast heeft veel functionaliteiten die specifiek aansluiten op de productieprocessen in de kunststofverwerkende industrie. Door vele implementaties en samenwerkingen met partners, weet Blisss exact welke functionaliteiten je nodig hebt. Zo heeft Naviplast een machineparkkoppeling, matrijzenbeheer en productieplanning specifiek voor spuitgieterijen, thermovormers, extruders en blowmoulders.

CRM APP VOOR DE KUNSTSTOFVERWERKENDE INDUSTRIE

Mis nooit meer een verkoopkans

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van jouw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik, waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken.