Software voor kunststofverwerkende industrie

Al jarenlang weten klanten in de kunststofverwerkende industrie Blisss te vinden als het gaat om automatiseringsvraagstukken. Blisss is marktleider in ERP software in deze branche.

Ons pakket Naviplast is speciaal voor de branche ontwikkeld en helpt kunststofverwerkende bedrijven om optimale resultaten te behalen. Onze consultants kennen de branche als geen ander, waardoor u snel met ze kunt schakelen.

•   Marktleider in de branche    •   Efficiëntere productieplanning   •   Gebaseerd op Microsoft Dynamics

Neem contact op

Software voor kunststofverwerkende industrie

Slimme oplossingen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf

Blisss heeft op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central een branche specifieke oplossing ontwikkeld: Naviplast. Op meerdere cruciale punten hebben wij het ERP pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central aangepast, zodat het perfect is voor de kunststofverwerkende branche. Naviplast is dus specifiek ontwikkeld voor uw branche. U zult vaak niet de enige zijn in uw branche met de vraag naar een specifieke maatwerk functionaliteit in Naviplast. Hierdoor hoeft niet elke wens alleen voor ú ontwikkeld te worden, waardoor de ontwikkelkosten vaak gedeeld kunnen worden door verschillende klanten.

ERP Software voor de kunststofverwerkende industrie

Naviplast heeft veel functionaliteiten die specifiek aansluiten op de productieprocessen in de kunststofverwerkende industrie. Door vele implementaties en samenwerkingen met partners, weet Blisss exact welke functionaliteiten u nodig heeft. Zo heeft Naviplast een machineparkkoppeling, matrijzenbeheer en productieplanning specifiek voor spuitgieterijen, thermovormers, extruders en blowmoulders.

Meer weten over ERP Software voor de kunststoffenbranche

saleskoffer

CRM app voor de
kunststofverwerkende industrie

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van uw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik, waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken.

Meer weten over CRM Software voor de kunststofverwerkende industrie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien met behulp van slimme IT-oplossingen?
Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen.
Dan brengen we samen in kaart welke processen van belang zijn voor uw organisatie en welke IT-oplossingen bij uw organisatie passen.

Ik wil kennismaken met Blisss