Kan Business Central ons helpen bij het beheren van onze kwaliteitscontrole- en certificeringsprocessen?

Ja, Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je helpen bij het beheren van jouw kwaliteitscontrole- en certificeringsprocessen. Hier zijn een aantal manieren waarop dit kan:

  1. Kwaliteitsbeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een module voor kwaliteitsbeheer die je in staat stelt om kwaliteitsprocessen te volgen en te beheren tijdens de gehele productieproces, zoals inspecties creëren en beheren, non-conformiteiten volgen en correctieve acties creëren.
  2. Documentbeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook documentbeheerfunctionaliteiten, waarmee je documenten, zoals kwaliteitscontroleprocedures, certificaten en testresultaten, op een centraal punt kunt opslaan en beheren. Hierdoor is er zekerheid dat de juiste documenten op de juiste tijd voor de juiste personen toegankelijk zijn.
  3. Traceerbaarheid: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook traceerbaarheidsmogelijkheden, waarmee je producten en componenten kunt traceren tijdens de gehele productieproces, en ook hun geschiedenis kunt begrijpen, inclusief alle kwaliteitscontroles en certificeringen die hierop zijn uitgevoerd.
  4. Auditbeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je ook helpen bij het beheren van jouw audit en certificeringsprocessen, door je in staat te stellen om audits en inspecties te plannen, in te plannen en uit te voeren, en ook door een interface te bieden voor het registreren, volgen en rapporteren van auditbevindingen, en bijhouden van de status van certificeringsverlenging.

Geplaatst op