Inhousedag

 

Op vrijdag 27 januari organiseren wij bij ons op kantoor (Molenveldlaan 88, 6523 RM Nijmegen) een Inhousedag. Tijdstip:16.00 uur tot 18.00 uur.

Volg jij momenteel een opleiding in de richting van bedrijfskunde en zit jij in jouw laatste jaar en heb je nog geen goed beeld hoe het er in de praktijk aan toegaat op de werkvloer bij een softwarebedrijf? Tijdens deze Inhousedag krijg je een goede indruk hoe het is om als consultant of voor een softwarebedrijf te werken.

Programma

Wellicht heb je de naam Blisss wel eens horen vallen maar weet je nog niet precies wat wij doen als bedrijf. We vertellen je in een uur tijd o.a. over:

  • Wat een ERP-project precies inhoudt (projectteam, duur, fases, deelprocessen, uitdagingen)
  • Hoe ziet een werkweek van een consultant eruit
  • Hoe begin je bij Blisss; wat houdt het Junior traject precies in

Uiteraard is er ruimte om tussendoor vragen te stellen. Aansluitend om 17.00 uur drinken we samen nog een borrel🍻

Inschrijven

Meld je aan via het inschrijfformulier. Je mag uiteraard ook samen met een studiegenoot naar deze Inhousedag komen. Heb je van tevoren nog vragen? Stuur gerust een berichtje naar r.lamers@blisss.nl

Partner van studievereniging Synergy

Studievereniging Synergie uit Nijmegen

Wie is Blisss?

Blisss is een softwarebedrijf uit Nijmegen. Wij zijn een Microsoft Gold Partner en implementeren ERP-software bij groothandels, productiebedrijven en projectorganisaties. Dit doen we met een projectteam bestaande uit o.a. functioneel consultants en technische consultants. Veel studenten van de HAN of Radboud Universiteit gaan na hun studie bij ons aan de slag als consultant of developer. Ben je bijna afgestudeerd en werkzoekende? Wij hebben nog diverse vacatures openstaan! Bekijk ze op onze website: www.werkenbijblisss.nl