Hoe kan Microsoft Dynamics 365 Business Central ons helpen bij het verbeteren van onze inkoop- en leveranciersmanagement?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun inkoop- en leveranciersmanagement te verbeteren. Het platform biedt verschillende slimme functionaliteiten die bedrijven helpen bij het beter plannen, inplannen en beheren van hun verkoop, productie en voorraad.

Met de verkoopvoorspellingsfunctionaliteit kunnen bedrijven verkoopvoorspellingen maken en beheren en de voortgang van de verkoop volgen. Hierdoor kunnen ze trends identificeren, veranderingen in de vraag anticiperen en hun productie- en voorraadniveaus aanpassen, waardoor ze beter in staat zijn om een goed inkoopmanagement na te leven.

Met de productieplanningfunctionaliteit kunnen bedrijven het productieproces optimaliseren en efficiëntie verbeteren door de productie van goederen te plannen, in te plannen en te beheren. Dit omvat de mogelijkheid om bill of materials op te stellen, routing in te stellen en capaciteit en resourceplanning te beheren.

De voorraadvoorspellingsfunctionaliteit helpt bedrijven om voorraadniveaus te voorspellen, bewegingen van de voorraad te volgen en automatische herbestelling van voorraad in te stellen wanneer voorraadniveaus een bepaalde drempel bereiken. Hierdoor kunnen ze ervoor zorgen dat ze op het juiste moment de juiste voorraadniveaus hebben en kunnen ze stockouts en overvoorraad voorkomen.

Kortom, Business Central is een krachtig platform dat bedrijven helpt bij het verbeteren van hun inkoop- en leveranciersmanagement door hen te voorzien van slimme functionaliteiten voor verkoop, productie en voorraad.


Geplaatst op