Hoe kan Microsoft Dynamics 365 Business Central ons helpen bij het verbeteren van onze inkoop- en leveranciersmanagement?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan bedrijven helpen bij het verbeteren van hun planning en forecasting op verschillende manieren:

  1. Verkoopvoorspellingen: Business Central biedt verkoopvoorspellingsfunctionaliteit waarmee bedrijven verkoopvoorspellingen kunnen maken en beheren en de voortgang van de verkoop kunnen volgen ten opzichte van de gestelde doelen. Dit kan bedrijven helpen om trends te identificeren, te anticiperen op veranderingen in de vraag en hun productie- en voorraadniveaus aan te passen. Dankzij de verkoopvoorspellingsfunctionaliteit kun je dus een goed inkoopmanagement naleven.
  2. Productieplanning: Business Central biedt ook productieplanningfunctionaliteit waarmee bedrijven de productie van goederen kunnen plannen, inplannen en beheren. Deze functie omvat de mogelijkheid om bill of materials op te stellen, routing in te stellen en capaciteit en resourceplanning te beheren. Dit kan bedrijven helpen om het productieproces te optimaliseren en efficiëntie te verbeteren.
  3. Voorraadvoorspellingen: Business Central bevat voorraadvoorspellingsfunctionaliteit waarmee bedrijven voorraadniveaus kunnen voorspellen, bewegingen van de voorraad kunnen volgen en automatische herbestelling van voorraad kunnen instellen wanneer voorraadniveaus een bepaalde drempel bereiken. Dit kan bedrijven helpen om ervoor te zorgen dat ze op het juiste moment de juiste voorraadniveaus hebben en kan helpen om stockouts en overvoorraad te voorkomen

Geplaatst op