Hoe kan Business Central ons helpen bij het verbeteren van onze compliance met wet- en regelgeving?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je helpen bij het verbeteren van uw naleving van wet- en regelgeving op verschillende manieren:

  1. Nalevingsbeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een nalevingsbeheermodule die je in staat stelt om nalevingsprocessen te volgen en te beheren binnen uw bedrijf, zoals het creëren en beheren van nalevingscontroles en audits, het volgen van niet-nalevingsproblemen en het creëren van correctieve acties.
  2. Documentbeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook documentbeheerfunctionaliteiten, waarmee je documenten, zoals wet- en regelgeving en nalevingsprocedures, op een centraal punt kunt opslaan en beheren. Hierdoor is er zekerheid dat de juiste documenten op de juiste tijd voor de juiste personen toegankelijk zijn.
  3. Reporting: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook krachtige rapportage-functionaliteiten, waarmee je rapporten kunt genereren die een overzicht geven van jouw nalevingsstatus en -prestaties, en ook waarmee je kunt identificeren waar je jouw naleving moet verbeteren.
  4. Workflow: Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt je in staat om workflows te maken die je kunt gebruiken om jouw nalevingsproces te automatiseren, bijvoorbeeld door meldingen, goedkeuringen of herinneringen te sturen naar de betrokken partijen wanneer bepaalde nalevingsgerelateerde taken of gebeurtenissen plaatsvinden.
  5. Integraties: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook integratie met externe systemen, zoals e-signaturen, die je kunt gebruiken om nalevingsgerelateerde taken te automatiseren en te stroomlijnen, zoals goedkeuringen van documenten.

Geplaatst op