Software voor Groothandels

Automatisering is een relevant onderwerp voor groothandels. Blisss heeft veel ervaring in het helpen van groothandels bij het maken van een digitaliseringsslag. Met de ERP software van Business Central hebben groothandels een totaaloverzicht van alle bedrijfsprocessen en kunnen ze bovendien effectief en efficiënt te werk gaan.

Lees onze gratis whitepaper over het digitaliseren van de groothandel

Download gratis

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Automatiseer jouw keten

Microsoft Dynamics 365 Business Central, speciaal voor jouw groothandel, geeft jou inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heb je altijd toegang tot belangrijke informatie, zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerkers hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten, waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden. Door de naadloze integratie met de tablet, kun je overal ter wereld jouw ERP-systeem raadplegen.

CRM voor Sales

Mis nooit meer een verkoopkans

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld om de verkoopafdeling van groothandels te ondersteunen. De CRM app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor accountmanagers bij groothandels de app ook écht met plezier gebruiken. Onze software voor groothandels kan als stand-alone werken of gekoppeld worden aan jouw huidige software. Hierdoor is de CRM app dus altijd up-to-date. Je hoeft gegevens maar één keer in te voeren waardoor je veel tijd bespaart.