Software voor Groothandels

De software oplossingen van Blisss zijn uiterst geschikt voor groothandels. Zo hebben wij veel ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics. Daarnaast hebben we handige CRM apps voor uw commercie om het werk slim te organiseren, waardoor er nooit meer een verkoopkans gemist wordt.

•   Grip op voorraad en logistiek    •   Minder incourante voorraad   •   Meer omzet met betere marges

Neem contact op

Software voor Groothandels

Slimme oplossingen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf

Blisss heeft verschillende IT oplossingen die specifiek afgestemd zijn op de processen binnen groothandels. Voor een groothandel zijn, in onze ogen, een aantal kernzaken van groot belang: grip op de kostprijzen per artikel(groep), slim kunnen koppelen met webshops en klanten en grip op de voorraad. Voeg hier een CRM functionaliteit aan toe en laat uw medewerkers door onze experts getraind worden.

ERP Software voor groothandels

De software, speciaal voor uw groothandel, geeft u inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heeft u altijd toegang tot belangrijke informatie, zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerkers hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten, waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden. Door de naadloze integratie met de tablet, kunt u overal ter wereld uw ERP-systeem raadplegen.

Meer over ERP Software voor groothandels

CRM app voor groothandels

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld om de verkoopafdeling van groothandels te ondersteunen. De CRM app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor accountmanagers bij groothandels de app ook écht met plezier gebruiken. Onze software voor groothandels kan als stand-alone werken of gekoppeld worden aan uw huidige software. Hierdoor is de CRM app dus altijd up-to-date. U hoeft gegevens maar één keer in te voeren waardoor u veel tijd bespaart.

Meer over CRM Software voor groothandels

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw groothandel te laten groeien met behulp van slimme IT-oplossingen?
Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen.
Dan brengen we samen in kaart welke processen van belang zijn voor uw groothandel en welke IT-oplossingen bij uw organisatie passen.

Ik wil kennismaken met Blisss