Software voor projectorganisaties

Blisss helpt projectorganisaties bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met behulp van een ERP-systeem en CRM-systeem kunnen projectorganisaties efficiënter te werk gaan.

• Grip op projecten • Grafische planning • Integraties mogelijk

Neem contact op voor meer info

In controle over ieder project met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Slechts één systeem dat jouw projectadministratie volledig ondersteunt. Van jouw planning tot urenregistratie, tot het opslaan van projectdossiers tot facturatie. Op alle mogelijke manieren ondersteunt de expertise van Blisss jouw organisatie. Jouw projectmedewerkers en -managers zullen beschikken over actuele gegevens over jouw project, waar bij zij naast plannen, ook een goede voor- en nacalculatie kunnen maken. Op deze manier ben je in controle en managed je de verwachtingen tussen jouw organisatie en die van jouw klant.

Lees meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wat zijn de kosten voor een projectorganisatie?

Bereken jouw prijs
Flexibel en toegankelijk

Op jouw kantoor, in de werkplaats, onderweg of bij jouw klant: Met de software van Blisss heb je altijd toegang tot jouw systeem en kun je al jouww gegevens met betrekking tot projecten- en service raadplegen.

Grafisch plannen

Een grafisch planbord is van essentieel belang om een goede sturing te houden op jouw project- en servicewerkzaamheden. Met onze oplossing kun je slim en flexibel plannen en ben je altijd in controle.

Grip door een goede voor- en nacalculatie

Of het nu tussentijds is, of na afloop van een project; je wilt graag weten of je de juiste kosten/opbrengsten maakt op jouw project. Door op gedetailleerd niveau te budgetteren en vervolgens te registreren, heb je volledige grip!

Inkoop verkoop orders

Materiaal en urenbeheer

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central ben je in totale beheersing van jouw project. Integreer jouw voorraden, middelen en planning in één systeem, zodat je een optimaal inzicht hebt van jouw project. Jouw calculatie daar bij kan daar bij niet in ontbreken. Door goed te budgetteren kun je een zeer specifieke voor- en nacalculatie opmaken. Bovendien kunnen jouw medewerkers gemakkelijk urenstaten per project bijhouden en ben je altijd op de hoogte van de status van een project.

Bovendien biedt Blisss Projecten + aan. De toevoegingen hiervan op de standaard bieden inzicht, eenvoud, ritten- en kilometerregistratie en diverse rapportages.

Visuele projectplanning

Om Jouw project, productie en/of serviceorganisatie in control te houden kan een visuele, flexibele planning niet ontbreken. Om deze reden biedt Blisss een uitgebreide grafische planning, waarmee op alle niveaus gepland kan worden. Denk hierbij aan het plannen van taken, werktaken, projectplanningsregels en uw resources.

Visuele planning

expertises

Koppelen met wat je maar wenst

Binnen Blisss hebben we geruime ervaring met koppelen van applicaties van derden. Zo koppelen wij jouw wens met het aanbod dat wij kunnen bieden en onze Partners. Blisss heeft ervaring met onder andere de volgende zaken:

  • CAD-integratie
  • Productconfiguratoren
  • Grafische planning
  • Service apps
  • etc.

Wil je meer weten over de koppelingen die wij verzorgen?

Download Brochure

 

CRM app koppelen aan ERP

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van jouw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken. Ideaal voor het verkopen van projecten, toch?

Lees meer over CRM software voor projectorganisaties

salesflow

Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers

Kosten van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Bereken jouw prijs snel en gemakkelijk

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen je graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs hier

Wil jij graag een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

 

Ja, ik wil graag een demonstratie aanvragen