In controle over ieder project

• Grip op projecten • Grafische planning • Integraties mogelijk

Neem contact op voor meer info

In controle over ieder project met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Slechts één systeem dat uw projectadministratie volledig ondersteunt. Van uw planning tot urenregistratie, tot het opslaan van projectdossiers tot facturatie. Op alle mogelijke manieren ondersteunt de expertise van Blisss uw organisatie. Uw projectmedewerkers en -managers zullen beschikken over actuele gegevens over uw project, waar bij zij naast plannen, ook een goede voor- en nacalculatie kunnen maken. Op deze manier bent u in controle en managed u de verwachtingen tussen uw organisatie en die van uw klant.

Lees meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Flexibel en toegankelijk

Op uw kantoor, in de werkplaats, onderweg of bij uw klant: Met de software van Blisss heeft uw altijd toegang tot uw systeem en kunt u al uw gegevens met betrekking tot projecten- en service raadplegen.

Grafisch plannen

Een grafisch planbord is van essentieel belang om een goede sturing te houden op uw project- en servicewerkzaamheden. Met onze oplossing kunt u slim en flexibel plannen en bent u altijd in controle.

Grip door een goede voor- en nacalculatie

Of het nu tussentijds is, of na afloop van een project; u wilt graag weten of u de juiste kosten/opbrengsten maakt op uw project. Door op gedetailleerd niveau te budgetteren en vervolgens te registreren, heeft u volledige grip!

Inkoop verkoop orders

Materiaal en urenbeheer

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central bent u in totale beheersing van uw project. Integreer uw voorraden, middelen en planning in één systeem, zodat u een optimaal inzicht heeft van uw project. Uw calculatie daar bij kan daar bij niet in ontbreken. Door goed te budgetteren kunt u een zeer specifieke voor- en nacalculatie opmaken. Bovendien kunnen uw medewerkers gemakkelijk urenstaten per project bijhouden en bent u altijd op de hoogte van de status van een project.

Bovendien biedt Blisss Projecten + aan. De toevoegingen hiervan op de standaard bieden inzicht, eenvoud, ritten- en kilometerregistratie en diverse rapportages.

Visuele projectplanning

Om uw project, productie en/of serviceorganisatie in control te houden kan een visuele, flexibele planning niet ontbreken. Om deze reden biedt Blisss een uitgebreide grafische planning, waarmee op alle niveaus gepland kan worden. Denk hierbij aan het plannen van taken, werktaken, projectplanningsregels en uw resources.

Lees hier meer over onze visuele projectplanning

Visuele planning

Expertises blisss

Koppelen met wat u maar wenst

Binnen Blisss hebben we geruime ervaring met koppelen van applicaties van derden. Zo koppelen wij uw wens met het aanbod dat wij kunnen bieden en onze Partners. Blisss heeft ervaring met onder andere de volgende zaken:

  • CAD-integratie
  • Productconfiguratoren
  • Grafische planning
  • Service apps
  • etc.

Wilt u meer weten over de koppelingen die wij verzorgen? Download dan graag onze brochure.

Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers

Bereken uw prijs

Wilt u weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer u kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. U bent gebaat bij een goed advies en wij helpen u graag verder bij uw oriëntatie.

Bereken uw prijs hier

Wilt u een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Vraag een gratis demonstratie aan

Wanneer u uw gegevens achterlaat zullen wij contact met u opnemen om een demonstratie met u in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.