ERP Software voor de Kunststoffenbranche

Blisss is al jarenlang marktleider in de kunststoffenbranche als het gaat om ERP Software. Onze oplossing Naviplast, is speciaal voor de branche ontwikkeld en gebouwd op het ijzersterke fundament van Microsoft Dynamics.

Zoekt u een branchepartner op het gebied van ERP Software voor uw productiebedrijf in de kunststofverwerkende industrie, dan bent u bij Blisss aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen met slimme oplossingen en blijven projecten beheersbaar.

•  Oplossing die past bij uw branche  •   Ijzersterk fundament van Microsoft   •  Kennis van uw processen

Neem contact op

Naviplast als toevoeging op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Met de combinatie Dynamics 365 en Naviplast automatiseert u uw productiebedrijf met branchespecifieke software. 

Wat ooit begon als een oplossing voor één kunstproducerend bedrijf is uitgegroeid tot een branche oplossing waar vele kunststofverwerkende bedrijven de vruchten van plukken. Onze consultants weten wat belangrijk is in uw organisatie en kunnen hier met goede oplossingen op inspelen. Al jarenlang staan wij ook als branchepartner op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven.

Matrijs- en gereedschappenbeheer

Matrijzen zijn één van de meest kostbare onderdelen in uw bedrijf. Een goede registratie is van groot belang. In Naviplast registreert u de voudigheid, de cyclustijd en de voorkeursmachine per matrijs. Gebruikt u ook nog andere gereedschappen? Dit kunt u eenvoudig vastleggen per product.

Machineplanning

Naviplast stelt u in staat uw productieorders efficiënt te plannen op de verschillende machines in uw fabriek, zelfs met meervoudig complexe matrijzen. Met het grafisch planbord plant u overzichtelijk en heeft u direct inzicht in de bezetting van de machines.

Kwaliteitsregistratie

U stelt kwaliteitsnormen. Deze meet u op productie en registreert afwijkingen ten behoeve van preventie. In onze ERP software is het mogelijk per artikel kwaliteitsnormen in te stellen. Naviplast maakt inzichtelijk wat de normen zijn en waar deze in de productie niet meer overeenkomen in productie.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Onze oplossing voor de kunststoffenbranche, Naviplast, is een uitbreiding van het nieuwste ERP-systeem van Microsoft, Dynamics 365 Business Central. Business Central is de opvolger van Dynamics NAV en wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven gebruikt. Met Naviplast profiteert u dus van zowel een ijzersterke basis voor boekhouding, inkoop, verkoop en logistiek én branchespecifieke functionaliteiten zoals kwaliteitsregistratie, grafische productieplanning en matrijzenbeheer.

Neem contact op om meer te weten

Onze klanten

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Dynamics 365 Business Central

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.