ERP Software voor Groothandels

Groothandels dienen zich bezig te houden met zaken waarmee geld verdiend kan worden, niet met het onnodig overtypen van zaken in verschillende deelsystemen. Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt je in staat om alle processen onder te brengen in één systeem.

Business Central bevat de essentiële functionaliteiten die eenvoudig in gebruik zijn waardoor jouw medewerkers zich kunnen richten op zaken die er écht toe doen.

         Sneller en efficiënter aan de slag gaan met jouw groothandel?

Download gratis whitepaper

Neem de regie in jouw keten met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met de komst van internet en de toenemende internationalisering is er veel in jouw markt veranderd. Niet eerder was het zó belangrijk om onderscheidend te zijn ten opzichte van jouw concurrenten. Om jouw organisatie niet buitenspel te laten  zetten zijn een betere grip op marges en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen essentieel. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central behaal je dit én meer. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lees meer over Business Central

 

Wat zijn de kosten voor een groothandel?

Bereken jouw prijs
Inzicht in het gehele proces

Dynamics 365 verschaft je inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heb je altijd toegang tot belangrijke informatie zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerkers hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden.

Grip op marges

Door inzicht in alle kernprocessen kun je jouw groothandel effectief en bovenal efficiënt managen. Jouw concurrentiepositie in de keten is voordelig omdat je, door de software, grip hebt op jouw financiële en logistieke processen. Door het versimpelen van de processen door de integratie krijg je weer grip op het prijsbeleid en de marges.

Naadloze integraties en koppelingen

Wil je als groothandel jouw positie behouden of verbeteren, dan zullen integraties met webshops, klanten en leveranciers waarschijnlijk hoog op jouw verlanglijst staan. Zo kun je jouw positie in de keten verbeteren. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan op basis van de meest vertrouwde technieken gekoppeld worden met vrijwel elke omgeving.

Digitalisering in jouw branche

Om jouw organisatie niet buitenspel te laten zetten is het van belang dat jouw organisatie de juiste toegevoegde waarde (zichtbaar) levert. Waar eerder jouw concurrent enkel jouw collega groothandel was, is daar nu ook jouw leverancier bij gekomen. Ook zij staan, door de komst van internet, steeds vaker in contact met de eindklant. Om hier op in te kunnen spelen is digitalisering van groot belang.

Lees hier hoe je jouw groothandel kunt digitaliseren

digitalisering in jouw branche

flexibel koppelen

Flexibel koppelen met welke applicatie dan ook

Blisss heeft jarenlange ervaring met het koppelen van applicaties van derden aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo hebben wij ervaring met bijvoorbeeld:

  • Barcodescanning
  • EDI
  • Scan & Herken
  • Geavanceerd WMS
  • Productconfiguratie

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Blisss voor de groothandel?

Download de brochure

CRM app koppelen aan ERP

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld om de verkoopafdeling van groothandels te ondersteunen. De CRM app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor accountmanagers bij groothandels de app ook écht met plezier gebruiken. Onze software voor groothandels kan als stand-alone werken of gekoppeld worden aan jouw huidige software. Hierdoor is de CRM app dus altijd up-to-date. Je hoeft gegevens maar één keer in te voeren waardoor je veel tijd bespaart.

Lees meer over CRM software voor groothandels

 

salesflow

 

PPC

“Vanaf 2008 werken wij al samen met Blisss, die wij gekozen hebben om hun energie, ondernemerschap en kundigheid.

De ERP software die zij leveren, Microsoft Dynamics NAV (Navision) helpt ons met het grip krijgen op de vele orders en transacties die dagelijks door ons bedrijf vloeien. Vanuit één ERP-systeem hebben wij o.a. koppelingen met onze webshop, Tom Tom Works voor onze expeditie en onze barcode scanning.

Inmiddels zijn wij bezig ons oude ERP systeem naar de nieuwste versie te migreren, waarbij wij ook met apps op onze tablets continue inzicht gaan hebben op ons mooie bedrijf.“

– Peter Klaassen

Ook de volgende klanten kozen voor Blisss

Kosten van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Bereken jouw prijs snel en gemakkelijk

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen je graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs hier

Wil je graag een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

 

Ja, ik wil graag een demonstratie plannen