ERP Software voor Groothandels

Groothandels dienen zich bezig te houden met zaken waarmee geld verdiend kan worden, niet met het onnodig overtypen van zaken in verschillende deelsystemen. Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt u in staat om alle processen onder te brengen in één systeem.

Business Central bevat de essentiële functionaliteiten die eenvoudig in gebruik zijn waardoor uw medewerkers zich kunnen richten op zaken die er écht toe doen.

         Sneller en efficiënter aan de slag gaan met uw groothandel?

Download de whitepaper

Neem de regie in uw keten met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met de komst van internet en de toenemende internationalisering is er veel in uw markt veranderd. Niet eerder was het zó belangrijk om onderscheidend te zijn ten opzichte van uw concurrenten. Om uw organisatie niet buitenspel te laten  zetten zijn een betere grip op marges en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen essentieel. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central behaalt u dit én meer. Bent u klaar voor de volgende stap?

Inzicht in het gehele proces

Dynamics 365 verschaft u inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heeft u altijd toegang tot belangrijke informatie zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerker hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden.

Grip op marges

Door inzicht in alle kernprocessen kunt u uw groothandel effectief en bovenal efficiënt managen. Uw concurrentiepositie in de keten is voordelig omdat u, door de software, grip heeft op uw financiële en logistieke processen. Door het versimpelen van de processen door de integratie krijgt u weer grip op het prijsbeleid en de marges.

Naadloze integraties en koppelingen

Wilt u als groothandel uw positie behouden of verbeteren, dan zullen integraties met webshops, klanten en leveranciers waarschijnlijk hoog op uw verlanglijst staan. Zo kunt u uw positie in de keten verbeteren. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan op basis van de meest vertrouwde technieken gekoppeld worden met vrijwel elke omgeving.

Het leveren van toegevoegde waarde als groothandel door middel van digitalisering

Om uw organisatie niet buitenspel te laten zetten is het van belang dat uw organisatie de juiste toegevoegde waarde (zichtbaar) levert. Waar eerder uw concurrent enkel uw collega groothandel was, is daar nu ook uw leverancier bij gekomen. Ook zij staan, door de komst van internet, steeds vaker in contact met de eindklant. Om hier op in te kunnen spelen is digitalisering van groot belang.

 

Lees hier hoe u uw groothandel kunt digitaliseren

Onze klanten

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Dynamics 365 Business Central

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.