ERP Software voor Groothandels

Groothandels dienen zich bezig te houden met zaken waarmee geld verdiend kan worden, niet met het onnodig overtypen van zaken in verschillende deelsystemen. Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt u in staat om alle processen onder te brengen in één systeem.

Business Central bevat de essentiële functionaliteiten die eenvoudig in gebruik zijn waardoor uw medewerkers zich kunnen richten op zaken die er écht toe doen.

•   Al uw processen in één systeem  •   Inzicht in uw marges   •   Grip op uw voorraad

Neem contact op

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Automatiseer en optimaliseer uw groothandel met Dynamics 365 Business Central, het ijzersterke pakket van Microsoft.

Blisss Software helpt groothandels om het maximale uit hun processen te halen met ERP Software van Microsoft. We kennen uw branche en uw bedrijfsdoelstellingen waardoor we u kunnen helpen deze doelstellingen te behalen door middel van slimme automatisering.

Inzicht in het gehele proces

Dynamics 365 verschaft u inzicht in het gehele bedrijfsproces: van offerte tot factuur. Hierdoor heeft u altijd toegang tot belangrijke informatie zoals een actueel overzicht van de voorraad en de orders. Medewerker hebben altijd inzicht in gegevens van klanten, de voorraad en de prijslijsten waardoor orders ook op locatie ingevoerd kunnen worden.

Grip op marges

Door inzicht in alle kernprocessen kunt u uw groothandel effectief en bovenal efficiënt managen. Uw concurrentiepositie in de keten is voordelig omdat u, door de software, grip heeft op uw financiële en logistieke processen. Door het versimpelen van de processen door de integratie krijgt u weer grip op het prijsbeleid en de marges.

Naadloze integraties en koppelingen

Wilt u als groothandel uw positie behouden of verbeteren, dan zullen integraties met webshops, klanten en leveranciers waarschijnlijk hoog op uw verlanglijst staan. Zo kunt u uw positie in de keten verbeteren. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan op basis van de meest vertrouwde technieken gekoppeld worden met vrijwel elke omgeving.

                                                                    Sneller en efficiënter aan de slag gaan met uw groothandel?

Download de whitepaper

Koppelingen en integraties

Blisss heeft ervaring met de volgende oplossingen gekoppeld aan Dynamics:

  • Barcode Scanning
  • Inlezen Inkoopfacturen
  • Slim4
  • EDI
  • Webshop
  • Klantenportal
  • CRM

Neem contact op om meer te weten

Onze klanten

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Dynamics 365 Business Central

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.