ERP Software voor de Verpakkingsbranche

Verpakkingsbedrijven besteden veel tijd aan calculaties, artikeltracering en het verkrijgen van de juiste inzichten. Met onze branchespecifieke oplossing, Navipack, helpen wij klanten om dit zo snel mogelijk te doen, en in één systeem.

Blisss heeft zeer praktische oplossingen ontwikkeld, specifiek voor de verpakkingsindustrie. We borduren hiermee voort op het ijzersterk fundament van Microsoft Dynamics en onze ervaring in de kunststoffenindustrie.

•   Al uw processen in één systeem  •   Kennis van de industrie   •   Met één klik de juiste rapportages

Neem contact op

Navipack als toevoeging op Dynamics 365 Business Central

Functionaliteiten toegevoegd aan Business Central die specifiek voor uw branche zijn ontwikkeld, dat is Navipack.

Blisss is zeer ervaren in het automatisering van productiebedrijven. We weten wat er speelt in uw branche en industrie. Door de jaren heen hebben we het ERP-systeem van Microsoft Dynamics uitgebreid met functionaliteiten die fabrieken helpen om slimmer te werken.

Grip op uw processen

Navipack is speciaal ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie. Het is gebaseerd op Microsoft Dynamics, een ijzersterk fundament. Bovenop dit fundament hebben wij de branche specifieke oplossing Navipack ontwikkeld; puur gericht op de verpakkingsindustrie. Microsoft Dynamics biedt u zowel flexibiliteit als zekerheid: Microsoft zal het pakket blijven ondersteunen en ontwikkelen.

Simpele ERP Software

Met Navipack wordt u niet overladen met gegevens, maar u krijgt doelgerichte informatie die voor ú belangrijk is. Dynamics 365 geeft kleine en middelgrote bedrijven volledige controle over de bedrijfsprocessen zodat u optimaal presteert. Of het nu gaat om een bedrijf van 3 of 500 medewerkers: Dynamics is een ERP oplossing die past bij elk bedrijfstype en is gebouwd om met uw onderneming mee te groeien.

Inhoudelijke kennis over uw industrie

Als bedrijf in de verpakkingsindustrie zijn er tal van factoren die uw proces beïnvloeden. Denk aan wisselende grondstofprijzen, lengte van uw productieproces, wet- en regelgeving, voldoende nieuwe opdrachten en een goede kostprijscalculatie. Het is dan prettig wanneer uw softwareleverancier uw organisatie goed begrijpt. Termen als traceability, recallability en labelaansturing zijn bekende termen bij onze consultants voor de verpakkingsindustrie. Als branchepartner staan wij garant voor een ERP implementatie waar u en uw medewerkers zich in herkennen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Onze oplossing voor de verpakkingsbranche, Navipack, is een uitbreiding van het nieuwste ERP-systeem van Microsoft, Dynamics 365 Business Central. Business Central is de opvolger van Dynamics NAV en wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven gebruikt. Met Navipack profiteert u dus van zowel een ijzersterke basis voor boekhouding, inkoop, verkoop en logistiek én branchespecifieke functionaliteiten zoals kwaliteitsregistratie, grafische productieplanning en matrijzenbeheer.

Neem contact op om meer te weten

Business Central

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.