Salesflow: eenvoudig CRM systeem voor verkoper en manager

Makkelijk in gebruik Snel beginnen Persoonlijke begeleiding   

Een simpel CRM systeem dat je verkopers écht gebruiken

Met de Salesflow van Blisss behaal je maximaal resultaat met minimale inspanning. Zo zorg je ervoor dat je verkopers het CRM met plezier gaan gebruiken. Kies je voor Salesflow? Dan kies je voor een eenvoudig CRM systeem waarin:

Je vertegenwoordigers binnen 2 minuten hun bezoekverslag vastleggen
Je binnen- en buitendienst belangrijke verkoopinformatie altijd inzichtelijk heeft
Jij als manager met één klik op de knop je verkooprapportages draait

   

Prijs mobiel crm

Prijzen CRM applicatie

Wil je weten wat de investering is voor de Salesflow? Vul de CRM behoeftebepaler in en ontvang direct een prijsindicatie op maat of kies voor een snelle prijsberekening.

   

eenvoudig CRM systeem

Zo zorgen we ervoor dat je salesteam het CRM met plezier gebruikt

Met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van verkoopsoftware, weten we als geen ander welke uitdagingen er komen kijken bij de implementatie en het gebruik van een CRM. De kwaliteit van de software is natuurlijk belangrijk, maar je wilt daarnaast ook de juiste begeleiding om de implementatie tot een succes te maken.

Persoonlijke begeleiding is volgens ons de sleutel tot succes in het CRM proces. Na de start van de samenwerking beginnen we daarom met een praktische training voor je verkoopteam, waarin je verkopers stap voor stap leren de Salesflow te gebruiken. Vervolgens komen we periodiek bij je langs om de voortgang te bespreken en persoonlijke begeleiding te geven. Zo wordt het gebruik van het CRM systeem nóg eenvoudiger voor jou en je verkopers.

Anderen over het gemak van de Salesflow

‘’Het voordeel van de Salesflow ten opzichte van een ander CRM systeem is dat het veel eenvoudiger is voor mij, maar vooral voor de mensen die er onderweg mee moeten werken’’

Jeroen Doornbosch – Directeur Projectvloeren Nederland

Zien hoe het voor jou en je verkopers werkt?

simpel crm systeem

Wat maakt het Salesflow CRM systeem eenvoudig voor verkopers?

Veel verkopers hebben een hekel aan administratieve rompslomp. De Salesflow maakt het voor je vertegenwoordigers mogelijk om binnen 2 minuten een bezoekverslag compleet te maken. Direct na de afspraak spreekt de vertegenwoordiger op zijn CRM app het bezoekverslag in. De gemaakte afspraken komen hierna meteen bij de binnendienst en de manager terecht, zodat iedereen op de hoogte is van wat er is afgesproken en wat er moet gebeuren. En de vertegenwoordiger zelf? Die krijgt na verloop van tijd een automatische herinnering dat hij weer contact moet opnemen met zijn klant. Zo heeft hij altijd een geheugensteuntje, blijft hij de klant genoeg aandacht geven en mist hij nooit meer een verkoopkans.

Wat maakt het Salesflow CRM systeem eenvoudig voor de manager?

In de Salesflow heb je als manager real-time zicht op je verkoopcijfers. Zo zie je of jullie op schema liggen voor het behalen van de doelstellingen. En weet je waar je gedurende de maand moet bijsturen. Daarnaast draai je met één klik op de knop je verkooprapportages. Zo maak je van je CRM data hapklare visuele presentaties waarop je als manager gedegen strategische beslissingen kunt nemen. Zonder dat je onnodig veel tijd kwijt bent bij het maken van de rapportages. En mét de zekerheid dat je keuzes maakt op basis van de juiste cijfers.

Makkelijk CRM rapportages draaien

Enthousiast over Salesflow?