Salesflow: eenvoudig CRM pakket voor meer omzet en overzicht

✓Gebruiksvriendelijk CRM pakket   ✓Sterke visuele rapportages   ✓Persoonlijke begeleiding   

Een online CRM pakket voor jongere én oudere verkopers

Met de Saleslow krijgen je jongere én oudere verkopers precies de handvatten die ze nodig hebben om makkelijker te kunnen verkopen. Geen moeilijke functies, maar een overzichtelijk CRM pakket: één systeem waarin jouw verkopers heel simpel verkoopkansen kunnen opslaan en klantinformatie kunnen terugvinden. Op hun laptop, maar ook op hun smartphone en tablet. Zo vergeten je verkopers nooit meer een verkoopkans. En net zo belangrijk: zo gaan zelfs je verkopers met de minste software-affiniteit het CRM pakket met plezier gebruiken.

   

CRM voor het MKB

Prijzen CRM applicatie

Wil je weten wat de investering is voor de Salesflow? Vul de CRM behoeftebepaler in en ontvang direct een prijsindicatie op maat of kies voor een snelle prijsberekening.

   

 

Zo zorgen we ervoor dat jouw verkopers de Salesflow met plezier gaan gebruiken

Een online CRM pakket wordt pas makkelijk in gebruik als iedereen precies weet hoe het werkt. Dat weten wij met 10 jaar CRM-ervaring maar al te goed. Het laatste wat je wilt is dat je na het kopen van het CRM pakket continu vragen krijgt van je collega’s.

Na het kopen van het CRM pakket bij Blisss, zorgen wij ervoor dat je verkopers weten hoe ze met het systeem moeten werken. Dat doen we met een flinke portie enthousiasme en persoonlijke aandacht. We beginnen met een praktische training voor het hele team en komen daarna periodiek langs om persoonlijke begeleiding te geven aan de verkopers die het nét iets lastiger vinden om ermee te werken. Op deze manier maken we al jouw verkopers enthousiast voor de Salesflow.

Anderen over de Salesflow

‘’Het voordeel van de Salesflow ten opzichte van andere CRM pakketten is dat het veel eenvoudiger is voor mij, maar vooral voor de mensen die er onderweg mee moeten werken’’

Jeroen Doornbosch – Directeur Projectvloeren Nederland

Met eigen ogen zien hoe makkelijk de Salesflow werkt?

Wat maakt het CRM pakket van Blisss eenvoudig in gebruik?

1. Eén overzichtelijk dashboard met alle verkoopinformatie op een rijtje

In Salesflow zien je verkopers na het inloggen direct wat ze te doen staat. Op het dashboard is namelijk in één oogopslag duidelijk welke taken nog afgevinkt moeten worden, waar de actuele verkoopkansen liggen en welke klanten al een tijdje wachten op een contactmoment.

Handig: wacht een klant te lang op een contactmoment? Dan krijgt de verkoper een seintje van het systeem. Zo blijven de verkopers scherp op het relatiebeheer.

crm tablet

 2. Tijdsbesparing met automatische routeplanning

Bezoekt je vertegenwoordiger op een dag meerdere klanten? Dan ziet hij automatisch wat de snelste weg is langs zijn klanten. Zo hoeft hij zelf niet zijn hele route uit te stippelen. Bovendien ziet je vertegenwoordiger na een afspraak bij een klant welke andere klanten en prospects er in de buurt zitten. Kan hij gelijk even langs om zijn gezicht te laten zien.

3. Belangrijke klantinformatie direct delen met het team

Na een afspraak spreekt je vertegenwoordiger heel gemakkelijk zijn gespreksverslag in op de CRM applicatie. Het gespreksverslag wordt opgeslagen en je commerciële medewerkers op de binnendienst zien direct wat er moet gebeuren en kunnen waar nodig feedback geven. Zo verloopt de samenwerking tussen binnendienst en buitendienst een stuk gemakkelijker.

salesflow erp koppelen

Zien wat een CRM pakket je aan extra omzet en overzicht oplevert?