Documentafhandeling voor handel- en productiebedrijven

Integreer direct met klanten en leveranciers via EDI

Heeft jouw organisatie klanten en/of leveranciers waarbij de orders repeterend van aard zijn en de volumes hoog zijn? Het continue invoeren van deze orders kost tijd en is foutgevoelig.

Bij Electronic Data Interchange (EDI) worden bedrijfsdocumenten zoals inkooporders, verkooporders en facturen, in een afgesproken elektronisch berichtformaat, direct tussen de computersystemen van twee partijen uitgewisseld. Dit is efficiënt want het scheelt papier, veel tijd en maakt processen minder foutgevoelig.

Met de Blisss EDI Module bieden wij de volledige infrastructuur die nodig is om EDI koppelingen op te zetten met uw leveranciers en klanten. De module is volledig geïntegreerd met Business Central waardoor u vanuit het systeem de gewenste koppelingen kunt maken maar ook de status van orders kunt inzien.

 

 

scan en herken software

Bespaar tijd op de boekhouding door middel van scan en herken

Is jouw administratie continue bezig met het overtypen van inkoopfacturen in de boekhouding? Of wil je juist

Met de scan & herken module van Blisss lees je eenvoudig documenten in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Op die manier hoef je nooit meer een inkoopfactuur over te typen in het systeem. De OCR technologie stelt je in staat gescande of gestuurde documenten te registreren in het systeem. Je configureert de module met een mailbox of map waarna de registratie verder volledig in Business Central wordt gedaan. Informatie in documenten wordt automatisch verplaatst naar de corresponderende velden in Business Central.

De verwerking en registratie van documenten wordt met deze module sterk gestroomlijnd. Je bespaart tijd en de kans op fouten wordt sterk verminderd. Aan dit proces kunnen we ook werkstromen toevoegen bijvoorbeeld om inkoopfacturen goed te keuren. Daarnaast worden originele documenten opgeslagen in het systeem ter raadpleging, dit scheelt u een hoop zoektijd.

Meer weten over scan en herken? Neem dan snel contact op met Blisss.

Vragen over documentafhandeling?