CRM voor Sales

Vertegenwoordigers presteren optimaal in een vrije functie met beperkte administratieve handelingen. U wilt het inzicht in het salesproces behouden. Hoe zorgt u ervoor dat de klantaandacht goed verdeeld wordt en dat alle relevante informatie rondom sales beschikbaar is zonder de vertegenwoordiger uit zijn kracht te halen?

Zo veel mogelijk resultaat en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden: dat is onze filosofie. Met onze CRM voor sales oplossingen heeft u de gewenste informatie overal beschikbaar en profiteert u van een optimaal samenspel tussen klant, vertegenwoordiger, binnendienst en manager.

                     •   Eenvoudig CRM   •   Persoonlijke service    •   Grip op uw verkoopproces

30 dagen gratis proberen

Een eenvoudig CRM voor sales mét professionele ondersteuning.wijzende man

Wij geloven in de combinatie van automatiseren en organiseren. Daarom leveren we niet alleen een sales oplossing, maar ook de kennis om uw salesproces slim in te richten. De CRM oplossingen van Blisss zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat eenvoud het beste werkt.

Vertegenwoordigers die veel buiten de deur werken, zijn vaak veel meer geholpen met een op hen toegespitste oplossing. Dankzij onze CRM voor sales oplossingen weten zij precies wie wat wanneer nog moet doen, welke klanten bezocht zijn en welke klanten nog bezocht moeten worden. Alle informatie om goed voorbereid het gesprek in te gaan vinden zij in onze sales oplossing op hun tablet, mobiel of laptop (desktop). U ontvangt dagelijks de voortgang bij de klanten via het automatische dagrapport in uw mail of op uw app. Zo heeft u alle middelen bij de hand om uw analyses er op los te laten en uw gehele team aan te sturen. Tevens zijn onze sales oplossingen te koppelen aan alle ERP & CRM systemen.

Salesflow

Salesflow

Gebruiksvriendelijke CRM App

Salesview via Power BI

Onderweg al uw informatie zoals klantomzet en targets

Saleskoffer

Digitale catalogus

 

 

Efficiënte salesplanning

Met de salesoplossing maakt u een efficiënte salesplanning op basis van urgentie, de locatie van klanten en de ingestelde bezoekfrequenties.

Mis nooit meer een verkoopkans

Door het beantwoorden van 4 vragen na elk verkoopgesprek heeft u altijd en overal scherp inzicht in openstaande verkoopkansen, klantnotities, uit te voeren taken en relatiebeheer.

Automatische sales rapportages

Ontvang per mail of in Power BI sales rapportages die zeer toegankelijk zijn en daadwerkelijk gelezen worden.

Ook de volgende klanten kozen voor CRM voor Sales

Salesview via Power BI

Onderweg zicht op klantomzet en targets

De Salesview is een ideale applicatie voor tijdens het verkoopgesprek. Deze app geeft u overzicht van informatie zoals actuele omzet t.o.v. prognose op klant- en productniveau. U ziet direct welke producten minder goed afgenomen worden dan verwacht. De vertegenwoordiger ziet op zijn app welke producten aandacht verdienen tijdens het verkoopgesprek. Hierdoor kan hij of zij actie ondernemen om deze producten te verkopen. De Salesview is daadwerkelijk een hulpmiddel voor meer omzet! Met Microsoft Power BI als platform is het toevoegen van informatie als openstaande saldo’s, leveringscondities en orderportefeuille uiteraard ook mogelijk.

Sales rapportage

Onze Power BI specialisten maken voor u de gewenste combinatie van bruikbare data voor uw vertegenwoordiger.

Power BI gebruiken om de gegevens uit CRM met andere data binnen uw bedrijf te visualiseren

Elk bedrijf heeft een enorm veel data. Het is niet makkelijk om hier inzichten uit te halen waar u direct beslissingen op kunt maken. Met Power BI van Microsoft kunt u eenvoudig uw data omzetten in bruikbare informatie en visualiseren in een herkenbare Microsoft omgeving met real time data. Met behulp van Power BI kunt u goede strategische beslissingen nemen op inzichten welke u direct verkrijgt uit uw ERP- of CRM-systeem. Door te werken met Power BI kan uw vertegenwoordiger tijdens het gesprek bijvoorbeeld meteen zien:

  • wat de werkelijke omzetgegevens zijn en wat de prognose was
  • welke producten de klant minder koopt dan voorheen
  • welke productgroep nog niet wordt afgenomen door de klant
  • of er voldoende voorraad beschikbaar is
  • wat de levertijden zijn voor bepaalde producten

Saleskoffer

Presenteer uw artikelen op uw tablet.

De Saleskoffer app zorgt ervoor dat de gebruiker het actuele aanbod van het assortiment tot zijn of haar beschikking heeft. Het grote voordeel is dat u bepaalt wat er in de app staat aan artikelen, prijzen, productinformatie en documentatie en dat dit vervolgens voor iedereen offline beschikbaar is. Zo is uw organisatie en desgewenst ook uw klant op de hoogte van het actuele aanbod.

 

Naast CRM voor Sales heeft Blisss een ERP afdeling en een team voor de ontwikkeling van maatwerkapps.

Blisss bestaat uit ruim 50 medewerkers die kennis en ervaring hebben voor de software binnen uw bedrijf. We richten ons met name op groothandels, productiebedrijven en projectenorganisaties. Naast een speciaal team voor de sales oplossingen hebben we teams voor:

Wilt u een proefaccount of een demonstratie?

U kunt hieronder een proefaccount aanvragen. Voor ons is een bedrijf wat een proefaccount aanvraagt net zo belangrijk als een bedrijf wat direct tot aanschaf over wil gaan. Wij willen namelijk alleen klanten die ons betalen omdat ze tevreden zijn met het gebruik van ons CRM voor Sales. Ook bij een proefaccount krijgt u desgewenst:

  • Een persoonlijk advies
  • Een goed opgezet proefaccount (met klantdata) zodat u het ook goed kunt testen
  • Een instructie over het gebruik en service van onze helpdesk
  • GEEN rekening als het niet bevalt.

Schroom dus niet om deze service te vragen. Als u het onderstaande invult nemen we sowieso met u contact op om te weten welke service wij u mogen geven.

 

Plan een demonstratie of vraag een proefaccount aan