CRM voor Sales

Vertegenwoordigers hebben vaak de wens om een vrije functie te hebben en zo min mogelijk te hoeven registreren. Echter, als manager mist u mogelijk het inzicht in het salesproces. Hoe zorgt u ervoor dat de klantaandacht goed verdeeld wordt en dat alle relevante informatie rondom sales beschikbaar is zonder de vertegenwoordiger voor het hoofd te stoten?

Zo veel mogelijk resultaat en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden: dat is onze filosofie. Met onze CRM voor sales oplossingen brengt u de informatie naar de juiste plek en profiteert u van een optimaal samenspel tussen klant, vertegenwoordiger, manager en binnendienst.

                     •   Eenvoudig CRM   •   Persoonlijke service    •   Grip op uw verkoopproces

30 dagen gratis proberen

Salesflow

Gebruiksvriendelijke CRM App

Salesview via Power BI

Onderweg al uw informatie zoals klantomzet en targets

Saleskoffer

Digitale catalogus

Salesflow

Efficiënte salesplanning

Met de salesoplossing maakt u een efficiënte salesplanning op basis van urgentie, de locatie van klanten en de ingestelde bezoekfrequenties.

Mis nooit meer een verkoopkans

Door het beantwoorden van 4 vragen na elk verkoopgesprek heeft u altijd en overal scherp inzicht in openstaande verkoopkansen, klantnotities, uit te voeren taken en relatiebeheer.

Automatische sales rapportages

Ontvang per mail of in Power BI sales rapportages die zeer toegankelijk zijn en daadwerkelijk gelezen worden.

Een eenvoudig CRM voor sales mét professionele ondersteuning.

Wij geloven in de combinatie van automatiseren en organiseren. Daarom leveren we niet alleen een sales oplossing, maar ook de kennis om uw salesproces slim in te richten. De CRM oplossingen van Blisss zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat eenvoud het beste werkt. 

 

Vertegenwoordigers die veel buiten de deur werken, zijn vaak veel meer geholpen met een op hen toegespitste oplossing. Dankzij onze CRM voor sales oplossingen weten zij precies wie wat wanneer nog moet doen, welke klanten bezocht zijn en welke klanten nog bezocht moeten worden. Alle informatie om goed voorbereid het gesprek in te gaan vinden zij in onze sales oplossing op hun tablet, mobiel of laptop (desktop). U ontvangt dagelijks de voortgang bij de klanten via het automatische dagrapport in uw mail of op uw app. Zo heeft u alle middelen bij de hand om uw analyses er op los te laten en uw gehele team aan te sturen. Tevens zijn onze sales oplossingen te koppelen aan alle ERP & CRM systemen.

Wij kunnen het zelf wel zeggen…

Maar waarschijnlijk bent u ook benieuwd naar de meningen en gebruikerservaringen van onze gebruikers. Via het filmpje hiernaast delen ze de ervaringen met u.

 

“De sales oplossingen zijn makkelijk en vriendelijk in gebruik .”

Laat mij ook zien hoe het werkt!

Meedenken met klanten zoals geen ander dat doet.

Door onze jarenlange ervaring met CRM voor Sales Software weten wij als geen ander wat er bij een CRM-implementatie komt kijken. Een implementatie gaat veel verder dan alléén de software. Het vraagt ook om het enthousiasmeren van uw commerciële medewerkers om ervoor te zorgen dat zij met plezier met de CRM oplossing gaan werken.

Daarom organiseren we klantendagen om ervaringen te delen met andere gebruikers, sluiten we desgewenst aan bij uw verkoopoverleg en delen we gebruikerstips door middel van fraaie instructiefilmpjes of praktijktrainingen voor uw bedrijf. En mocht u er even niet uit komen, dan kunt u altijd rekenen op onze professionele support afdeling.

salesoplossing

Sfeerimpressie van onze klantendag.

Blisss organiseert meerdere keren per jaar een klantendag. Deze klantendag staat volledig in het teken van het delen van tips en ervaringen door onze klanten. Alhoewel de klanten werkzaam zijn in verschillende branches, zit er vaak veel overlap in de verkoopprocessen. Door deze ervaringen uit te wisselen, komt u tot inzichten waar u anders misschien zelf nooit op gekomen was. Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van onze klantendag.

MEER WETEN OVER BLISSS

Salesview

Onderweg zicht op klantomzet en targets

De Salesview is een ideale applicatie voor tijdens het verkoopgesprek. Deze app geeft u overzicht van informatie zoals actuele omzet t.o.v. prognose op klant- en productniveau. U ziet direct welke producten minder goed afgenomen worden dan verwacht. De vertegenwoordiger ziet op zijn app welke producten aandacht verdienen tijdens het verkoopgesprek. Hierdoor kan hij of zij actie ondernemen om deze producten te verkopen. De Salesview is daadwerkelijk een hulpmiddel voor meer omzet! Met Microsoft Power BI als platform is het toevoegen van informatie als openstaande saldo’s, leveringscondities en orderportefeuille uiteraard ook mogelijk.

Saleskoffer

Presenteer uw artikelen op uw tablet.

De Saleskoffer app zorgt ervoor dat de gebruiker het actuele aanbod van het assortiment tot zijn of haar beschikking heeft. Het grote voordeel is dat u bepaalt wat er in de app staat aan artikelen, prijzen, productinformatie en documentatie en dat dit vervolgens voor iedereen offline beschikbaar is. Zo is uw organisatie en desgewenst ook uw klant op de hoogte van het actuele aanbod.

 

Gratis 30 dagen proberen

Wilt u onze sales oplossingen eerst zelf proberen?
Vraag dan een proefaccount aan: dan kunt u de sales oplossing 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.

Proefaccount CRM voor sales

    LET OP: alleen proefaccount Salesflow mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerst een demonstratie?

Wilt u een demonstratie van onze CRM voor sales?
Vraag dan een vrijblijvende demonstratie aan. Dan laten we u zien hoe onze sales oplossingen werken.

Demonstratie CRM voor sales

    Geef aan waarvan u een demonstratie wilt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.