CRM systeem kopen? Salesflow: snel meer omzet en overzicht

✓Gebruiksvriendelijk CRM   ✓Sterke visuele rapportages   ✓Persoonlijke begeleiding   

Een CRM systeem voor verkoper én manager

Wil je graag een eenvoudig CRM-systeem? Kies dan voor de Salesflow van Blisss. Een eenvoudig online CRM systeem van Nederlandse bodem waarmee je direct profiteert van de allergrootste voordelen die een CRM-systeem te bieden heeft.

Met de Salesflow kunnen jouw verkopers via een mobiele app op ieder moment alle klantinformatie opvragen. Jij als leidinggevende ontvangt direct overzichtelijke salesrapportages. Zo besparen je verkopers tijd en krijg jij het zicht op de cijfers weer terug.

Benieuwd hoe jij vanuit jouw commercieel proces voor het beste CRM-systeem kiest?

Download de CRM-brochure

Bereken jouw prijs snel en makkelijk

Wil je weten wat de investering is voor de Salesflow? Beantwoord 2 vragen en ontvang direct een prijsindicatie in jouw mailbox.

 

crm systeem kopen

Zo zorgen we ervoor dat je verkopers de Salesflow met plezier gaan gebruiken

Beginnen met een CRM systeem; misschien klinkt dat voor jouw verkopers als iets spannends. Ze hebben er nog nooit eerder mee gewerkt. Of ze hebben eerder met een CRM systeem gewerkt dat zó groot en complex was, dat ze amper begrepen hoe ze het moesten gebruiken. Het is dus eigenlijk niet zo gek dat je vertegenwoordigers er een beetje tegenop kijken. En precies daarom nemen wij die twijfel weg.

We helpen je ervoor te zorgen dat alle medewerkers gebruik gaan maken van het CRM systeem. We geven bijvoorbeeld een training bij jullie op locatie, sluiten aan bij het verkoopoverleg en komen periodiek langs om vragen van je verkopers te beantwoorden.  Zo gaan niet alleen de jonge verkopers op een goede manier met het CRM-systeem aan de slag, maar ook oudere verkopers met wat minder kennis van software en smartphones.

Download hier de brochure ‘Van uw commercieel proces naar het juiste CRM-pakket’

8 dingen die je niet mag vergeten bij het kiezen van een CRM
Kant-en-klare vragen om te stellen aan je CRM aanbieder
Praktisch stappenplan voor een succesvolle CRM implementatie
Tips voor actief gebruik van het CRM

Anderen over de Salesflow

‘’Door de Salesflow hebben we per klant goed in kaart wat er speelt en welke verkoopkansen er ontstaan. Verkoopkansen kunnen ze direct invullen en direct noteren. Zo houd je het overzichtelijk en vergeet je minder snel dingen’’

Ewoud Buist – Rayon manager verkoop bij GroeNoord

Zien hoe de Salesflow jou helpt aan meer omzet en overzicht?

Ik wil de gratis demo zien

CRM systeem kopen? Dit zijn de voordelen

1. Op ieder moment inzicht in alle klantinformatie

Een blaadje met klantinformatie raakt gemakkelijk kwijt. Een Excel-bestand verdwijnt al snel in de krochten van iemands laptop. Daar heb je met een online CRM systeem geen last meer van. Iedereen die toegang heeft, kan namelijk overal en op ieder moment bij de benodigde klantinformatie: contactgegevens, eerdere aankopen, gespreksverslagen. Ga zo maar door.

Met een online CRM systeem hoef je niet eerst je laptop open te klappen voordat je aan de gang kan. Online CRM systemen zijn namelijk ook te gebruiken via tablet en smartphone. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je voor de deur bij een klant staat en iets vergeten bent. Even snel de informatie opzoeken in je CRM applicatie, en je bent klaar voor de afspraak.

online crm

2. Altijd zicht op de actuele cijfers

Heb je als manager zelf ooit een salesrapportage in elkaar moeten knutselen? Dan weet je hoe vervelend dat is. Al die verschillende cijfers. Al die lastige berekeningen. En dan zijn er altijd nog een aantal cijfers die missen.

Na het kopen van het CRM systeem, is dat probleem verleden tijd. Je ziet ieder moment van de dag welke leads er zijn binnengekomen, welke deals er nog kunnen vallen en hoeveel omzet er is gemaakt. Dat is heerlijk. Want als resultaatgerichte salesprofessional wil je na een goede deal direct zien wat je aan omzet hebt binnengehaald. En of je het maanddoel al hebt gehaald. Is dat het geval? Dan geeft dat een kick om nóg meer deals te scoren.

Ook handig: je draait met een online CRM systeem heel gemakkelijk rapportages. Zo heb je met één klik een sterke visuele presentatie van de cijfers.

Weten hoe jij met een CRM zicht houdt op klantinformatie en de maandcijfers?

Laat me de gratis demo zien