Combineer Office 365 met Dynamics 365 en behaal optimale efficiëntie.

Wist je al dat Microsoft Dynamics 365 naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft? Producten zoals Excel en Outlook bieden bepaalde functionaliteiten, waardoor je eenvoudig zeer veel efficiëntie kan behalen binnen de organisatie. Lees in dit artikel hoe je het maximale uit beide producten behaald.

IJzersterke koppeling met én binnen Outlook

Business Central maakt het mogelijk interacties te beheren met klanten en leveranciers direct vanuit Microsoft Outlook. Door beide werelden te koppelen kun je bijvoorbeeld financiële gegevens bekijken van klanten en leveranciers. Ook kun je direct documenten maken en verzenden, zoals offertes en facturen. De functionaliteiten op een rij:

  • Beheer kansen door inzichten in de pipeline en contactmomenten;
  • Houd interacties bij en blijf daardoor altijd op de hoogte;
  • Direct overzicht van klantgegevens in Outlook, inclusief rapporten
  • Voorgestelde items om te offreren (op basis van intelligentie)
  • Gemakkelijk verkoopdocumenten versturen zoals facturen en offertes.

Hierdoor kun je waarde bieden op elk contactpunt, verkoopproductiviteit verhogen én uitzonderlijke service bieden.

Eenvoudig lijsten bewerken in Excel

Met Business Central is het mogelijk om bepaalde lijsten met data te exporteren naar Excel, het vervolgens te bewerken en direct terug te schieten naar Business Central. Hierdoor kun je eenvoudig grote lijsten met informatie bijwerken, zonder daar constant voor te hoeven wisselen tussen systemen. Ook hoef je hierdoor niet constant pakketten te uploaden in Business Central. Je behaalt hierdoor enorme tijdwinst.

Koppelen met Power BI, Flow en PowerApps

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met Power BI, Flow en PowerApps. Een eenvoudige integratie maakt het mogelijk Power BI te koppelen om extra inzicht te krijgen in data. Met Microsoft Flow creëer je snel en eenvoudig werkstromen die je Microsoft prodcutengecombineerd met verschillende applicaties kan instellen. Ten slot kun je met PowerApps zelf gemakkelijk applicaties maken zonder dat daarbij enige vorm van programmeren bij komt kijken.

 

Benieuwd geworden naar wat Business Central voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!


Geplaatst op