Business Central Training

                                                     Verhoog jouw kennis • Bewezen trainingen  • Verzorgd door specialisten

Doe een trainingsaanvraag

Onze trainingen

Blisss  is specialist op het gebied van Enterprise Resource Planning. Onze consultants hebben diepgaande kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV, Navision). Deze kennis delen zij door middel van praktisch ingestelde Business Central trainingen. Onze trainingen zijn zowel geschikt voor Business Central gebruikers, als voor Business Central consultants.

De doelstelling van onze Business Central trainingen is dat de cursisten:

  • De verschillende Business Central-modules beter leren kennen;
  • Business Central vaardigheden direct toe kunnen passen in de praktijk;
  • Processen in Business Central efficiënt in kunnen richten.

De informele setting van deze locatie draagt bij aan een positieve en creatieve werksfeer.

 

TRAININGEN OP TWEE VERSCHILLENDE NIVEAU’S

 

Basic

De training Business Central Basic is met name gericht op junior Business Central consultants en gebruikers van Business Central. Tijdens deze trainingen worden basisvaardigheden getraind en leren de cursisten de verschillende modules beter kennen. De meest behandelde modules zijn Financiën, Verkoop & Inkoop, Logistiek en Productie.

Advanced

De training Business Central Advanced wordt gegeven aan junior Business Central consultants, als vervolg op de Business Central Basic training. Daarnaast kunnen ervaren Business Central gebruikers aansluiten. De training richt zich op het verder ontwikkelen van kennis over de Business Central modules. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende Business Central modules. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het probleem oplossend denken. Hierdoor kan men praktijkproblemen oplossen door het efficiënt inrichten van Business Central.

De volgende trainingen staan gepland

Training: Business Central Advanced
Trainingsdata: september 2021

De training zal plaatsvinden in de maand september. De exacte  datum van de training is nog niet bekend, wanneer de datum bekend is wordt dit aangepast op de website!


 De kosten van de trainingen bedragen €450 per dag. We hopen dat in september weer op locatie trainingen verzorgd mogen worden. Mocht dat niet het geval zijn zal de training online via Teams plaatsvinden. Inmiddels hebben we al meerdere succesvolle online trainingen gedaan. Mocht je vragen hebben over de training kun je ons altijd even bellen of een bericht sturen.

Geef jouw deelname op