Business Central Training

                                                     Verhoog uw kennis • Bewezen trainingen  • Verzorgd door specialisten

Schrijf u direct in

Onze trainingen

Blisss  is specialist op het gebied van Enterprise Resource Planning. Onze consultants hebben diepgaande kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV, Navision). Deze kennis delen zij door middel van praktisch ingestelde NAV trainingen. Onze trainingen zijn zowel geschikt voor NAV gebruikers, als voor NAV consultants.

De doelstelling van onze NAV trainingen is dat de cursisten:

  • De verschillende NAV-modules beter leren kennen;
  • NAV vaardigheden direct toe kunnen passen in de praktijk;
  • Processen in NAV efficiënt in kunnen richten.

De trainingen worden gegeven op een externe, unieke locatie gelegen aan de Waal. De informele setting van deze locatie draagt bij aan een positieve en creatieve werksfeer.

 

TRAININGEN OP DRIE VERSCHILLENDE NIVEAU’S

 

Basic

De training Business Central Basic is met name gericht op junior Business Central consultants en gebruikers van Business Central. Tijdens deze trainingen worden basisvaardigheden getraind en leren de cursisten de verschillende modules beter kennen. De meest behandelde modules zijn Financiën, Verkoop & Inkoop, Logistiek en Productie.

Advanced

De training Business Central Advanced wordt gegeven aan junior Business Central consultants, als vervolg op de Business Central Basic training. Daarnaast kunnen ervaren Business Central gebruikers aansluiten. De training richt zich op het verder ontwikkelen van kennis over de Business Central modules. Er wordt dieper ingegaan op de verschillende Business Central modules en worden er aanvullende modules behandeld zoals Power BI. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het probleem oplossend denken. Hierdoor kan men praktijkproblemen oplossen door het efficiënt inrichten van Business Central.

Master

De training Business Central Master is bestemd als afsluitende training. Deze training is ontwikkeld voor consultants van onze Business Central partners, maar ook onze eigen Business Central consultants. Een ERP casus van een klant staat centraal tijdens de Master training. Binnen 5 dagen wordt een volledig NAV traject doorlopen waardoor een klant binnen 5 dagen een werkende ERP oplossing heeft.

De volgende trainingen staan gepland

Training: Business Central Basic
Trainingsdata: 2 september t/m 6 september 2019

Training: Business Central Advanced
Trainingsdata: 4 november t/m 8 november 2019

De kosten van de trainingen bedragen €400 per dag, inclusief lunch.

Geef uw deelname op