Gemakkelijk bonnetjes declareren in Dynamics NAV door middel van Expense Management

Expense management is een oplossing die het mogelijk maakt om door middel van een app snel kosten te kunnen declareren, zonder dat je daar andere systemen voor nodig hebt dan Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Onderweg declaraties doorvoeren

Spaar jij altijd je te declareren bonnetjes op om ze vervolgens op kantoor allemaal in te voeren? Dit is niet meer nodig! Met Expense Management kan je dit snel en gemakkelijk onderweg doen.

  1. Neem een foto van je bon
  2. Vul een paar velden in
  3. Verstuur je declaratie naar de boekhouding

Ditzelfde geldt voor kilometerregistratie. Eenmaal verzonden zijn deze gegevens direct zichtbaar in Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central.

Documentatie direct zichtbaar in Microsoft Dynamics NAV

De ingezonden kosten worden direct zichtbaar in Dynamics NAV. Hierdoor heb je meteen inzichtelijk welke kosten er gemaakt worden, en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

 Automatisch kosten matchen

Expense Management zorgt ervoor dat individuele uitgaven direct gekoppeld worden aan een geregistreerd betalingsbewijs. Nadat de transacties overeenkomen, heeft de boekhouding ook een volledig overzicht van transacties die niet direct overeenkomen.

 Snel kosten goedkeuren

Ingezonden kosten/ declaraties kunnen direct worden goedgekeurd in Dynamics NAV. Werknemers die hiertoe rechten hebben kunnen ervoor kiezen om kosten te accepteren, in de wacht te zetten of door te sturen naar een collega. Tevens kunnen er opmerkingen worden toegevoegd.

Wil jij ook gebruik maken van deze handige app en gemakkelijk bonnetjes declareren? Neem dan contact met ons op. Bij Blisss gebruiken we het zelf ook en wij kunnen het zeker aanraden!

 

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op