Gelikte rapportages met Microsoft Power BI

2021 staat voor de deur! Voor jouw bedrijf betekent dit dat je hoogstwaarschijnlijk al volop bezig bent met het opstellen van doelstellingen voor het nieuwe jaar. Deze doelstellingen wil je graag concreet en meetbaar maken. Daarbij zet je dit natuurlijk ook af tegen de cijfers die er in het afgelopen jaar behaald zijn.

In een bewogen jaar als 2020 is het extra belangrijk om goed inzicht te hebben in welke ontwikkelingen er hebben plaatsgevonden en welke invloed dit heeft gehad op de organisatie. Vanuit die kennis kunnen dan beslissingen worden genomen voor de toekomst.

Zulke cijfers zijn het beste te interpreteren wanneer deze visueel zijn. Mensen kunnen de resultaten op die manier beter begrijpen en raken op die manier ook meer betrokken bij de organisatie.

Microsoft Power BI

BI staat voor Business Intelligence. Dit is het nemen van beslissingen op basis van data. Power BI is dé tool voor het visualiseren van data; real-time en vanuit verschillende databronnen. Door data te visualiseren is deze makkelijker te interpreteren, waardoor het makkelijker wordt om data-gedreven beslissingen te maken.

Blisss heeft veel ervaring met het maken van Power BI dashboards. Voor bedrijven die actief zijn in de maakindustrie, groothandels en projectorganisatie staan er al standaardrapportages van goede kwaliteit klaar. Deze rapporten zijn gebaseerd op eerdere ervaringen van klanten.

Vanuit het ERP-systeem is er veel data beschikbaar. Vanuit Microsoft Dynamics is deze data naadloos te integreren naar Microsoft Power BI. Deze data kan jouw organisatie helpen bij het nemen van gegronde besluiten over de bedrijfsvoering.

Dit jaar een saaie online-kerstborrel?

Niet wanneer je jouw personeel meeneemt in de resultaten van het bedrijf! Maak de online borrel meer sprekend door gebruik te maken van strakke visuele rapportages. Betrek jouw personeel hierdoor in de resultaten van het bedrijf. Door de mensen bij het resultaat van het bedrijf te betrekken, raken zij meer betrokken bij het bedrijf en zullen ze zich verantwoordelijker voelen om gezamenlijk te presteren en successen te behalen.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van data-gedreven besluitvorming en Power BI binnen jouw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan! We nemen je graag mee in de mogelijkheden van Power BI en denken ook graag mee in hoe de huidige rapportages verbeterd kunnen worden.

Neem contact op met Remi Brunink via r.brunink@blisss.nl of bel 0637196423

 

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op