Blisss+

Wat is Blisss+ nou precies?

Blisss bouwt al meer dan 15 jaar software-oplossingen. Bij elke implementatie zien we bepaalde zaken die ook handig zouden zijn voor andere bedrijven. Sinds de komst van de Cloud en de daarbij behorende “extensies” is het voor ons ook mogelijk geworden om deze oplossingen te bundelen en centraal uit te kunnen geven.

Dit zodat elke klant voordeel heeft van de wensen/verbeteringen die een ander al doorgevoerd heeft. Deze bundeling van verbeteringen noemen we Blisss+.

Als Blisss+ Base Full user betaal je 9 euro per maand om gebruik te maken van de oplossing en als Blisss+ Team member is dat slechts 3 euro per maand.

 

Kijkje in de keuken bij Blisss+

Onderstaand lichten we twee functionaliteiten uit zodat je alvast een beter beeld krijgt van wat je van Blisss+ kan verwachten. Ben je benieuwd naar alle functionaliteiten die in Blisss+ zijn ondergebracht? Download dan de brochure voor het totaaloverzicht. Als je bepaalde vragen hebt over Blisss+ horen wij het graag.

Blisss+ Reconciliatie

Het vereffenen van de juiste bankbetalingen met de juiste posten, kan een tijdrovende klus zijn. Standaard BC doet dit o.b.v. rekeningnummer & post.

Alleen is dit is in veel gevallen niet afdoende. Met deze verbeteringen kan het vereffenen o.b.v. veel meer zoektermen geoptimaliseerd worden, zeker als betalingen vanuit bijv. een webshop in grote batches verwerkt moeten worden. Gevolg: tijdsbesparing en betere kwaliteit afletteren

Blisss+ Files

Naast de gestructureerde data uit ERP, zweven er vaak een hoop andere bestanden rond (PDF, Excel, Mail etc.). Toch hebben deze wel een raakvlak met de data uit jouw ERP (klanten/leveranciers of artikelen).

Om toch een slag in digitalisering te slaan, is het daarom aan te raden Blisss+ Files te gebruiken. Deze oplossing plaatst op elke kaart een “drag and drop” vakje, waarin elk type bestand “gesleept” kan worden.

Download de brochure voor meer informatie over Blisss+