Bereken uw prijs

Wilt u weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer u kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. U bent gebaat bij een goed advies en wij helpen u graag verder bij uw oriëntatie.

In de prijscalculator is er rekening gehouden met de verschillende rekenmodellen van Microsoft. De implementatie van diensten is onder andere afhankelijk van de complexiteit en grootte van uw organisatie. Hierover komen wij graag met u in contact.

 

Hulp nodig bij uw keuze voor een ERP pakket? Download dan onze whitepaper.

Download hier

Bereken je ERP prijs voor Microsoft Dynamics 365 Business Central: De meest efficiënte alles-in-een oplossing voor het mkb

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van het best verkopende ERP-systeem van Microsoft, Dynamics NAV. In deze oplossing kunt u al uw bedrijfsprocessen onderbrengen en deze slimmer en efficiënter uitvoeren. Met Dynamics 365 Business Central regelt u uw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Of het nu uw order-, relatie- of voorraadbeheer is, het pakket stelt u in staat controle te behouden over al uw bedrijfsprocessen.

Lees meer over Dynamics