WebsiteSlogan

Ons team

logo-compleet-liggend

Blisss kent twee divisies met in totaal zo’n 40 man die ook op ons Nijmeegse kantoor in twee ruimten zijn ondergebracht: een groep ERP deskundigen en een groep met applicatie- en appbouwers. We zijn een jong bedrijf, de gemiddelde leeftijd ligt onder de dertig jaar. Onze medewerkers hebben een hoge drive en een frisse blik. We kennen hier flexibele werktijden, aansluitend op de persoonlijke levensstijl van iedereen. En het bevordert de continuïteit naar klanten ook nog eens.


Hallo, Ik ben Dirko, commercieel verantwoordelijk bij Blisss. Als mede-oprichter ben ik vanaf de eerste minuut betrokken bij dit mooie en snelgroeiende bedrijf. Ik heb heel de rit van 2 naar 20 mensen genoten en we zijn er nog lang niet. In deze jaren hebben wij een geheel eigen cultuur ontwikkeld, waar ik nog het meest trots op ben. Dan denk ik aan het enthousiasme en de energie die je gewoon voelt als je ons kantoor binnen loopt, en de diepgewortelde missie om de zaken zo simpel mogelijk te houden.Persoonlijk kun je mij altijd wakker maken voor een potje voetbal, een lekker biertje in de kroeg of een mooie ski-vakantie, en ben ik in mijn vrije tijd trots vader van twee prachtige zonen.


Ik ben Julian Zwart en woonachtig in Amersfoort. Mijn hobby’s zijn onder andere sporten (voornamelijk beachvolleybal), reizen en leuke dingen doen met vrienden. Ik ben bij Blisss werkzaam als adviseur voor de verkoopapps. Kortgezegd ben ik eigenlijk het aanspreekpunt op dit gebied voor de buitenwereld. Ik ga bij klanten langs voor de eerste kennismaking, maar ben ook de persoon die de trainingen voor de gebruikers verzorgt en waar men bij terecht kan met hun gebruikersvragen.Ik ben een tikkeltje eigenwijs, recht door zee, maar altijd gericht op het helpen van de klant. Wel altijd volgens de Blisss filosofie: we doen het goed, of we doen het niet en houden het altijd zo simpel mogelijk.


Hoi, ik ben Martijn Boesveld, houd van een feestje, trek er graag op uit mijn gezin en ben graag bij familie en vrienden. Om dit vol te houden werk ik graag aan mijn conditie door te mountainbiken of te joggen. Naast levensgenieter ben ik bij Blisss verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten voor Zakelijke Apps, ERP Projecten en Kunststoffensoftware. Naar onze relaties toe heb ik een adviserende rol op het gebied van softwareontwikkeling voor verschillende doeleinden. Intern ben ik vanuit mijn marketing en sales achtergrond onze diensten aan het uitbouwen en optimaliseren. Samenwerken en het simpel houden voor het Blisss team en onze relaties is hierbij mijn uitgangspunt! Bel of mail gerust als er vragen zijn op het gebeid van software ontwikkelingen of implementaties ik help u graag op weg.


Hallo, ik ben Janneke van der Mark. En ben sinds 1 maart 2016 werkzaam als commercieel medewerker in de binnendienst. Naast mijn werk bij Blisss, ben ik ook nog parttime werkzaam in de handelsonderneming van mijn broer. Mijn grote hobby is voetbal. Ik heb zelf 22 jaar gevoetbald bij diverse clubs en inmiddels ben ik trainer van de dames van Excelsior in Zetten. Een zeer uitdagende hobby, waar ik enorm veel plezier aan beleef.


Ik ben Dave, projectleider bij Blisss en ik zorg ervoor dat alle Navision implementatie projecten binnen tijd en budget worden opgeleverd. Ik ben de primaire contactpersoon voor de klant en zorg voor de juiste afstemming met de consultants van Blisss. In mijn vrije tijd sport ik veel: (zaal)voetbal, tennis, squash, wielrennen en hardlopen. Als ik niet aan het sporten ben dan kijk ik graag een goede film of serie.


Ik ben bij Blisss de vliegende keep en ik help alle klanten op de service die ze wensen. Dat kan variëren van Microsoft Dynamics NAV vragen tot aan vragen over het gebruik en installatie van Office 365. Dus als er een vraag is van een klant dan spring ik graag in de auto om de oplossing te bieden waar ze op zitten te wachten. Privé sport ik regelmatig en zoek ik graag gezelligheid op.


Ik ben Martijn en ben sinds de zomer van 2011 in dienst bij Blisss. Nadat ik van Groningen naar Nijmegen was verhuisd ben ik bij Blisss terechtgekomen, een bedrijf(je) waar de sfeer altijd opperbest is. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik er na drie jaar, als onderdeel van “Team Naviplast“, nog steeds met veel plezier werk.Thuis ben ik trotse vader van een zoontje en in mijn vrije tijd trap ik af en toe tegen een voetbal, zie ik wel eens een kroeg van binnen en hou ik de uitslagen van FC Groningen goed in de gaten.


Ik werk sinds eind 2010 met veel plezier bij Blisss Software. Binnen Blisss houd ik mij voornamelijk bezig met Dynamics NAV. Ik help onze klanten om hun bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen met onze IT-oplossingen. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met sport en diverse andere interesses. Daarnaast ga ik graag op reis; ik ben ieder jaar wel een aantal weken in het buitenland te vinden.


Jeroen Westerhuis – een creativeling die horeca en software in het bloed heeft zitten. Als generalist ben ik op vele vlakken in te zetten. Een denker die doet, of een doener die denkt. Naast motorrijder en snowboarder ook een hobby-fotograaf, vormgever en enthousiasteling wanneer het gaat om nieuwe kennis en vaardigheden.Na een gevarieerde ‘voorcarrière’ ben ik uiteindelijk bij Blisss geland, in een omgeving die motiveert en stimuleert om te denken in mogelijkheden. Voor mij zitten de uitdagingen in het vinden van de meest simpele oplossing. Zoals Willem van Ockham (1288 – 1347) zei: “Men moet de zijnden niet zonder noodzaak verveelvoudigen”. Of in andere woorden: wanneer alle onzin is weggesneden, is de simpele oplossing meestal de juiste.


Mijn naam is Jelle Tabois en ik heb mij begin 2016 bij het team MS Dynamics NAV gevoegd als functioneel consultant. Ik heb als streven om de relaties van Blisss maximaal te ondersteunen om optimaal van de functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV te kunnen profiteren. Ik ben woonachtig in Arnhem alwaar ik met enige regelmaat de plaatselijke voetbalvereniging bezoek. In mijn vrij tijd spring ik met grote regelmaat op de wielrenfiets of mountainbike, drink ik graag een biertje en houd ik van verre reizen.


Vanaf 1 jan 2016 ben ik werkzaam bij Blisss. Voorheen werkzaam geweest als Navision-consultant in de Retailbranche. Nu zoek ik mijn heil in de Blisss-wereld. Door het enthousiasme om me heen, ziet die wereld er goed en leuk uit.


Ik ben Dick en ik ben bij Blisss Software werkzaam als programmeur. Ik ondersteun de Blisss consultants met het maken van aanpassingen in Microsoft Dynamics NAV.


Ik ben een van de Jeroen’s die werkzaam zijn bij Blisss Software. Mijn rol binnen Blisss was om er voor te zorgen dat de financiële administratie op orde is. Inmiddels ben ik werkzaam als junior consultant op het gebied van Microsoft Dynamics NAV implementaties. Ik woon in Nijmegen waar ik vorig jaar aan de Radboud Universiteit mijn studie Bedrijfskunde heb afgerond.


Ik versterk het NAV team van Blisss als junior consultant. Ik kijk graag hoe we de basisprocessen van onze klanten kunnen wegzetten in de standaarden van Microsoft Dynamics NAV. Waar nodig bedenk ik samen met klanten maatwerk oplossingen. In mijn vrije tijd volg ik de ‘superboeren’ op de voet, ik ga bijna elk weekend terug naar de achterhoek om de wedstrijd mee te pakken. Verder mag ik zelf ook graag een balletje slaan en/of trappen.


Ik ben Julien Lemmen, 22 jaar, en ik ben Junior ERP Consultant bij Blisss Software. Na een leerzame stageperiode heb ik de kans gekregen te blijven werken bij Blisss Software en dit bevalt mij uitstekend. We zijn met een leuke, energieke groep collega’s, waardoor er een prettige werksfeer hangt. Het werk als Junior ERP Consultant is daarnaast altijd uitdagend en afwisselend. Naast het werk bij Blisss Software studeer ik Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd speel ik waterpolo, kijk graag naar Formule 1 en ik hou er ook van om op stap te gaan.


Ik ben Bart Lammers en ik ben verantwoordelijk voor de Marketing bij Blisss Software. Ik doe er alles aan om de labels en producten van Blisss zo goed mogelijk te promoten. Hierin probeer ik de meerwaarde van onze software zo veel mogelijk over te brengen op anderen. Ik combineer mijn werkzaamheden met mijn studie Organizational Design & Development op de Radboud Universiteit in Nijmegen. In mijn vrije tijd sport ik graag, bezoek ik een concert of ga ik uit met vrienden.


Ik ben Stan Albers, 24 jaar oud en ik kom uit Vierlingsbeek. Momenteel volg ik de studie communicatie & multimedia design. Sinds de zomer van 2015 werk ik bij Blisss als Art Director. In mijn vrije tijd voetbal ik graag op het veld bij de selectie van RKVV Volharding, in de zaal met een gezellig vriendenteam en houd ik wel van een lekker pilsje. Ook ben ik een echte muziek- en filmliefhebber en ben hiervan ook altijd van de nieuwtjes op de hoogte.


Mijn naam is Jasper Nieuwenhuis en ik ben als Junior Business Controller (mede)verantwoordelijk voor de financiële administratie van Blisss. Als recent afgestudeerde bedrijfseconoom hoop ik de opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen. Daarbij zal het mijn belangrijkste taak zijn om constant een beter financieel inzicht te verstrekken aan de directie. In mijn vrije tijd hou ik mij veel bezig met sport. Zo voetbal ik in het 2e elftal van Concordia Wehl, ga ik wekelijks hardlopen en bekijk ik veel sport op tv. Daarnaast kijk ik regelmatig een film/serie en drink ik wel eens een biertje met vrienden.


Hallo, ik ben Pim Mooij programmeur bij Blisss. Als je vragen hebt over computers kan je altijd bij mij terecht voor hulp. Naast mijn werk bij Blisss hou ik erg veel van gamen en LAN party’s. Verder ben ik ook een .NET fan. Naast het gamen en werken wil ik ook graag uitrusten en dat doe ik in de wintervakantie en de zomervakantie, dan reis ik graag naar verre landen.


Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als een serieuze, vriendelijke en behulpzame jongeman. Ik ben secuur en perfectionistisch ingesteld. Als ik iets doe, doe ik het graag goed. Informatica is mijn lust en mijn leven. Ik doe niets liever dan praten met collega’s van hetzelfde niveau over de IT, ik heb een grote fascinatie op dit gebied. Ik zie mijn werk als mijn hobby en kan hier nooit genoeg van krijgen.


Mijn naam is Nick Faasen en ik ben als applicatie ontwikkelaar bij Blisss gaan werken, omdat het een energiek en innovatief bedrijf is. Als een van de nieuwste leden van het team sta ik altijd open voor nieuwe ervaringen die Blisss en haar klanten te bieden hebben. Naast het ontwikkelen van software sta ik onze klanten graag te woord wanneer zij advies nodig hebben of op zoek zijn naar nieuwe oplossingen.

 

 


Mijn naam is Kevin en naast mijn informatica studie ben ik binnen Blisss werkzaam als ontwikkelaar van applicaties en Power BI-rapportages. Het leuke van werken bij Blisss is de mogelijkheid om te groeien en nieuwe kennis op te doen. Buiten Blisss fiets ik graag en ben ik regelmatig op racecircuits te vinden om foto’s te maken. In de toekomst hoop ik iets met telemetrie in de autosport te kunnen doen.


Ik ben Rik, 24 jaar oud, en werk als Applicatie Ontwikkelaar bij Blisss. Naast het daadwerkelijk implementeren van apps help ik ook graag een handje bij het ontwerpen/uitdenken van nieuwe softwareoplossingen voor onze klanten. In mijn vrije tijd maak ik graag de omgeving van Nijmegen onveilig op mijn mountainbike en snuffel ik graag rond voor oude platen in kringloopwinkels en rommelmarkten.

 

 


Ik ben Joas, 24 jaar en een geboren getogen Nijmegenaar. Ik studeer informatica en via die studie ben ik als stagiair terecht gekomen bij Blisss Software. Nu ben ik er werkzaam als Software Ontwikkelaar. Mijn passies zijn films kijken en gamen.


Ik ben Emiel, binnen Blisss Software ben ik lid van het zogeheten “bel-team” van het bedrijf. Dit is een jong en gezellig team dat door middel van telefonische acquisitie nieuwe opdrachten voor de afdeling Verkoop Apps binnen probeert te slepen. Hiernaast ben ik ook verantwoordelijk voor begeleiding en coaching van dit team. Naast het werken bij Blisss studeer ik International Business Administration aan de Radboud Universiteit.


Ik ben Stan Custers, 20 jaar en sinds de zomer van 2015 werkzaam bij Blisss. Ik werk in het bel-team en houd mij vooral bezig met de telefonische acquisitie. Naast werken bij Blisss volg ik de opleiding International Business Administration aan de Radboud Universiteit. In mijn vrije tijd voetbal ik en ga ik graag op stap met vrienden. Werken bij Blisss bevalt mij uitstekend omdat het een groeiend bedrijf is met veel jonge en aardige mensen.


Ik ben Jeroen Bousché, 21 jaar oud en studeer Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit. Ik ben sinds september 2015 werkzaam bij Blisss en werk in het bel-team. Dit is een erg gedreven team waar ik met plezier onderdeel van ben. Bij Blisss hangt er altijd een gezellige sfeer, wat hier werken zo leuk maakt. Naast een drukke studie en Blisss ben ik vaak op het voetbalveld te vinden en drink ik wel eens een biertje in het café.


justin 5Hallo! Ik ben Justin IJzendoorn en ik ben sinds begin 2017 in dienst bij Blisss als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben medeverantwoordelijk voor de acquisitie en de commerciele activiteiten. Voordat ik hier begon heb ik de studie Small Business & Retail management met succes afgerond. In mijn vrije tijd moedig ik graag ‘de nummer 1 van Gelderland’ Vitesse aan en drink ik graag een drankje met mijn vrienden!


Mijn naam is Koen Rovers en ik ben bij Blisss terecht gekomen omdat we steeds meer tevreden klanten krijgen voor onze verkoopapps. Samen met Julian Zwart hou ik mezelf bezig met onze klanten te adviseren in hun zoektocht naar apps ter ondersteuning van hun verkoop. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar ik hou vooral van gezelschap. Bijpraten met kameraden is dan ook heel belangrijk voor me, Het liefst onder het genot van een lekker koud biertje op een warme zomerdag. Als ik bij hen niet te vinden ben, is het wel bij familie of lekker op de bank met mijn lieve vriendin. Voor trainingen, advies en gebruikersvragen kun u altijd bij mij terecht. Indien we de samenwerking aangaan zal ik de relatie blijven behartigen gedurende uw tijd als gebruiker. Ik breng u dan van tijd tot tijd ook graag even een bezoekje om te kijken of het maximale resultaat uit onze apps wordt gehaald.


ps rianne 2Ik ben Rianne Rompen en ik werk sinds september 2016 bij Blisss in het belteam. Ik ben voornamelijk bezig met telefonische acquisitie en dit bevalt ontzettend goed. Hiernaast studeer ik Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit en ben ik meerdere keren per week in het universitaire sportcentrum te vinden.


Hallo, ik ben Jos. Sinds 6 februari 2017 ben ik werkzaam bij Blisss als ERP consultant. Na bij verschillende werkgevers in de bouwbranche gewerkt te hebben kwam ik er achter dat dit mij niet genoeg voldoening gaf. Ik vind het leuk om te zien hoe mensen samenwerken in bedrijven en vind het leuk om vanuit mijn expertise te helpen dat te verbeteren. Toen Blisss toevallig op mijn pad kwam klikte dat meteen erg goed. Nu help ik onze klanten met hun overstap naar Microsoft Dynamics NAV en geef alle ondersteuning die vervolgens nodig is om het programma goed te kunnen gebruiken en ten volle te benutten. Aan het einde van de werkdag (en -week) ga ik graag sporten, in de tuin werken of een serie kijken.


ps HeflinIk ben Heflin van Steenveldt, 27 jaar en woonachtig in Nijmegen.
Ik werk sinds oktober 2016 als Projectleider bij Blisss binnen het Appteam. Ik zorg ervoor dat projecten binnen tijd en budget worden opgeleverd en ben daarnaast ook de UX designer binnen het Appteam. Dus heeft de klant een idee voor een app? Dan zorg ik ervoor dat er een App wordt ontwikkeld die goed aansluit op de wensen van de klant. In mijn vrije tijd basketbal ik en ben ik ook in de sportschool te vinden.


Ik ben Sjors en sinds de lente van 2016 in dienst bij Blisss. Ik ben begonnen als stagiaire voor de Bedrijfskundige Informatica opleiding aan de HAN, toen voor een paar maanden Junior ERP Consultant en toen weer terug naar stagiair. Binnen Dynamics NAV ben ik vooral bezig met datamigratie en het productie-aspect van NAV. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film/serie of game ik voor schrikbarende hoeveelheden tijd. Oh, en ik doe graag iets gezelligs met vrienden.


ps marlies 3Mijn naam is Marlies Huismans en ik ben 21 jaar oud. Bij Blisss werk in het jonge bel-team en is mijn voornaamste taak de telefonische acquisitie. Naast het werken bij Blisss studeer ik International Business Administration aan de Radboud Universiteit. Ik hou van reizen en hou er ook van om af en toe op stap te gaan.


ps LynnIk ben Lynn en ik ben sinds oktober 2016 in dienst bij Blisss als junior consultant voor het NAV team. Ik ben 24 jaar oud en woon in Nijmegen (op loopafstand van kantoor, beter geregeld kan bijna niet). Het mooie aan dit vak is de mogelijkheid telkens verschillende bedrijven en haar mensen te mogen leren kennen. Elk bedrijf is anders en hierdoor raak je nooit uitgeleerd. Na mijn opleiding Bedrijfskunde was dit precies waar ik naar op zoek was. De combinatie met de geweldige bedrijfscultuur van Blisss maakt dat ik me helemaal op mijn plek voel. In projecten houd ik graag het overzicht om de rode draad van het project te waarborgen, zonder de belangrijke details uit het oog te verliezen. Daarbij ben ik me altijd bewust van het feit dat de implementatie van NAV een grote omslag is voor een bedrijf en zorg ik ervoor dat ik daarbij optimale ondersteuning bied. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek gamer, speel ik graag bordspellen met vrienden en kijk ik graag films en series.


Ik ben Sven, een informaticastudent die al 24 jaar rondloopt op deze aardbodem. Na mijn stage bij Blisss ben ik blijven hangen bij het Apps-team als software developer. Naast werken bij Blisss en het volgen van mijn opleiding speel ik graag een (computer)spelletje en volg ik meerdere sporten zoals voetbal, met name als fan van de blauwwitte jongens uit Doetinchem. Daarnaast mag ik ook erg graag kijken naar de Formule 1 en is de Tour de France elke zomer een vast onderdeel van mijn gevolgde sporten.


ps Jan Roeland 2Hallo, Jan Roeland is mijn naam. Na een hoop uiteenlopende en boeiende ervaringen, waarbij het implementeren van hard- en sofware oplossingen maar ook zorg voor en verlies van dierbaren de rode draad vormden, nu eens compleet iets anders: mobile apps maken. Een regelrechte uitdaging voor een 50+er maar in Blisss denk ik een inspirerende club te hebben gevonden waarmee ik deze op een kansrijke wijze aan kan gaan. Met het enorme potentieel aan creatieve, slimme maar vooral mooie mensen moet dat gaan lukken. Om lichaam en geest daarbij in goede conditie te houden vind je me in de winter regelmatig op de schaatsen en in de zomer vaak op de wielrenner terug. En om ook op andere gebieden fris te blijven ga ik graag naar de film, lees ik van alles en nog wat en teken en schilder ik zo af en toe de indrukken die mij inspireren.


ps nordinMijn naam is Nordin en ik ben sinds oktober 2016 in dienst bij Blisss als administratief medewerker. Hiernaast studeer ik ook nog HBO Bedrijfseconomie. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie en HR van Blisss. In het weekend voetbal ik graag bij FC Uden, houd ik van gezelligheid met vrienden en kijk ik graag series.


Sander BeeksMijn naam is Sander Beeks, 21 jaar oud en sinds de zomer van 2017 ben ik werkzaam bij het bel-team van Blisss. De persoonlijke sfeer en het enthousiasme dat ik bij Blisss op kantoor zie, spreekt mij ontzettend aan. Ik ga komend collegejaar mijn bachelor Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afronden. Naast mijn studie ben ik actief bij een studentenvereniging, hou ik me bezig met poker en heb ik een grote liefde voor sport, hockey in het bijzonder.


 Judith van EkerenIk ben Judith van Ekeren, 20 jaar oud en ben woonachtig in Nijmegen. Sinds juni 2017 werk ik bij Blisss en hou ik me bezig met de telefonische acquisitie. Naast het werken bij Blisss studeer ik Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Verder speelde ik eerst topsport softbal, maar ben ik daar sinds kort mee gestopt om wat meer tijd met mijn vrienden door te kunnen brengen. Nu ben ik dus ook regelmatig op het terras of op een feestje te vinden met een borreltje en wat vrienden.


Hallo ik ben Bart Arnts. Ze noemen mij “Opa” of “der Alte” bij Blisss vanwege mijn leeftijd en uiteraard niet vanwege mijn uiterlijk. Ik ben mede-eigenaar van Blisss en vooral verantwoordelijk voor een stuk coaching en begeleiding van het personeel en de marketing van het bedrijf. Sinds 1993 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik te maken gehad met zowel de dienstverlening alsook de handel. Ik ben zeker geen deskundige in de ontwikkeling van software maar wel goed in staat om met de ogen van de “eindgebruiker” te blijven kijken naar de gebruikersvriendelijkheid, effectiviteit en de eenvoud van de software. Ik ben erg trots op de kwaliteit en de service die geboden wordt door de jonge honden van Blisss.


Ik ben Jeroen Doornbosch en samen met Bart en Dirko aandeelhouder van Blisss. Ik ken Blisss dan vanaf de oprichting en vind de ontwikkeling van het bedrijf machtig mooi. Onze droom was toen al; super simpele (gebruiksvriendelijke) software te maken en ik ben er trots op dat dit nog steeds onze missie is. Mijn rol is er echt een van aandeelhouder, inhoudelijk ben ik op wat marketingzaken na, niet betrokken. Ik ben verantwoordelijk voor Projecten Nederland en de verdere uitrol daarvan in Duitsland en de Benelux. Blisss heeft beslist mijn hart gestolen. Leuke mensen die er werken en waar we voor werken..


Hallo, ik ben Martien Luidens en ik ben bij Blisss verantwoordelijk voor een goede financiële administratie en een goed inzicht voor de financiële sturing. Binnen het managementteam zorg ik er voor dat we goed inzicht hebben in de lopende software projecten. We hebben als doel dat onze klanten altijd precies weten waar ze een factuur voor krijgen (alle uitgevoerde werkzaamheden staan gespecificeerd op de facturen). Ik vind het leuk om mijn oude wijsheden te kunnen overbrengen en voel me toch weer jong door die jeugdige collega’s. Ik ben vooral van het persoonlijke contact dus als er een (financiële) vraag is pak gerust de telefoon dan komen we er samen altijd uit.