Power BI

Duik dieper in de mogelijkheden van data-analyse met Power BI en ontwikkel een datagedreven mindset binnen je organisatie. Ons team staat klaar om je te ondersteunen, niet alleen met de technische integratie van Power BI in jouw ERP-systeem, maar ook door je te helpen anders naar data te kijken. Wij creëren specifieke dashboards die aansluiten bij jouw zakelijke behoeften, wat leidt tot slimmere, toekomstbestendige beslissingen van jou en je team.

Vraag een demo aan
Icon Gebruiksvriendelijke interface
Icon Realtime rapportages
Icon Krachtige datavisualisatie

Sterke visualisaties

Je kunt eenvoudig data transformeren tot fraaie visualisaties die zichtbaar zijn op elk toestel. Elke maand komen er nieuwe soorten grafische weergaven bij.

Microsoft 365

Power BI is een standaard onderdeel van Microsoft 365. Werk je hier al mee kun je er dus direct mee aan de slag.

Eenvoudig delen

Gemaakte rapportages kun je makkelijk intern met collega’s delen om rapportages inzichtelijk te maken of om samen te werken aan dashboards voor het management.

Standaard dashboards
Power BI integratie
Training
Standaard dashboards

Met Power BI is het mogelijk inzicht te krijgen in allerlei soorten data. Op basis van de KPI's (Key Performance Indicators) die voor jouw organisatie belangrijk zijn maken wij data inzichtelijk en doorklikbaar, zodat je eenvoudig jouw bedrijfsvoering kan controleren en beheersen. Blisss heeft ervaren BI-specialisten in huis om dashboards speciaal voor jou te laten bouwen. Daarnaast heeft Blisss standaarden beschikbaar die direct aangesloten kunnen worden op jouw Microsoft-omgeving.

Power BI integratie

Power BI is een bijna noodzakelijke toevoeging op jouw ERP-systeem. Met deze applicatie zijn dure maatwerk rapporten verleden tijd en kun je eindelijk zelf de juiste gegevens combineren en de juiste inzichten genereren.

Middels de Power BI integratie in Dynamics ERP kun je Power BI rapporten tonen op elke gewenste pagina, waardoor jouw medewerkers direct handige inzichten krijgen. De data wordt rechtstreeks uit Business Central getrokken en je verkrijgt daarmee realtime inzichten.

Training

Naast het afnemen van Power BI kunt u bij Blisss ook terecht voor Power BI trainingen. Dit kan een training zijn bij u op kantoor, maar ook een training samen met andere klanten van ons.

Onze specialisten leggen je graag uit hoe je jouw eigen rapportages kunt maken en onderhouden. Interesse in een training? Doe een aanvraag en we stemmen het graag verder met je af.

Bekijk trainingen

Adviesgesprek Power BI aanvragen

jouw naam(Vereist)
man met hond

Richard Brunsveld

Sales Consultant

Benieuwd naar Power BI voor jouw organisatie? Vraag dan een telefonisch gesprek aan. Richard zal contact met jou opnemen en in slechts 5 minuten weet jij wat de toegevoegde waarde is van deze krachtige rapportagetool.