Enthousiaste Bedrijfskundige met gevoel voor IT gezocht

logo matchabilityWerkniveau: HBO denk- en werkniveau

Dienstverband: Stage overeenkomst (40 uur per week)

Standplaats: Gorinchem

Blisss en Matchability zijn per 1 juli op zoek naar een hbo-/wo- afgestudeerde (of afstuderende) met affiniteit met IT. Vanuit Matchability kun je als eerste project bij een woningcorporatie meewerken aan het informatiebeveiligingsbeleid, waarbij Microsoft Partner Blisss met jou de inhoudelijke IT-begeleiding verzorgt.

Voor deze opdracht moet gedacht worden aan:

  • het ontwikkelen van dashboards om sturingsinformatie overzichtelijk te presenteren via Power BI van Microsoft.
  • een model ontwikkelen voor businesscases voor ICT investeringen.
  • het optimaliseren van het factuurverwerkingsproces met behulp van digitale tools.
  • het optimaliseren van het gebruik van bestaande applicaties binnen de huidige processen.
  • het implementeren van de Europese privacy verordening.

Je rapporteert aan de manager Bedrijfsvoering en je bent de verbindende factor in de werkgroep ICT waarin je ook meewerkt aan het uitvoeren van de ICT-jaarplanning. Na deze opdracht kun je je binnen Matchability of Blisss verder ontwikkelen en verschillende functies en projecten uitvoeren bij diverse woningcorporaties of andere klanten van Blisss. Je krijgt training en begeleiding van Matchability om de wereld van woningcorporaties te leren kennen, en Blisss zal jou de fijne kneepjes van Power BI van Microsoft bijbrengen zodat je optimaal aan de slag kunt!

Onze profielen

Matchability: we zijn een club jonge mensen die bij verschillende corporaties onze talenten laten zien. We werken op interim- en / of projectbasis bij woningcorporaties. We zijn flexibel en leergierig waardoor we vaak iets extra’s kunnen bieden aan onze klanten. Onderling vinden we het belangrijk dat we op elkaar kunnen rekenen, dat we het gezellig hebben en dat we ons op ons gemak voelen. De opdracht vindt plaats in Gorinchem. We gooien je niet in het diepe, want elke nieuwe medewerker van Matchability krijgt van ons een introductietraining over (werken in) de woningcorporatiesector.

Blisss: een software bedrijf dat volledig gericht is op dit “ontzorgen”. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken. De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van effectieve en zeer eenvoudige App of dashboard oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

Lol met elkaar en in je werk met goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent echt lid van een leuk team van 40 jonge honden (het gros van onze medewerkers is onder de 35 jaar).

Jouw profiel:

Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en past je gemakkelijk aan. Je hebt een hbo-/wo opleiding afgerond (bijvoorbeeld hbo Bedrijfskunde/ICT/Informatica). Verder beschik je over een dosis gezond verstand en je bent representatief. Daarnaast is het handig als je doortastend bent en niet bang om tegengas te geven.

Dus ben jij een jonge, vlotte en hoogopgeleide starter die gemakkelijk rapporten kan schrijven, zich gemakkelijke nieuwe applicaties eigen maakt en zowel affiniteit heeft met bedrijfskundige aspecten als met IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact op met Dirko Wijers:

d.wijers@blisss.nl

024-37 37 968

2017-11-22T23:46:13+00:00